• DOLAR 32,30 %0.55
  • EURO 35,22 %0.25
  • ALTIN 2.240,05 %0.58
  • BİST100 %
  • BITCOIN 67.370 %0.3
  • ETHERIUM 3.535 %-1.06
19°
Semih Demirel

Tüm Makaleleri

Semih Demirel

Akıl tutulması

TFF sonunda eline yüzüne bulaştırdığı Süper Kupa Finali’nin oynanacağı yeri ve tarihi açıkladı. 7 Nisan 2024 günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu maça ev sahipliği yapacak. Ancak ben, bu maçın yine ertele...

Yayın ihalesi

Türkiye Futbol Federasyonu, sona erecek olan yayın ihalesi için geçtiğimiz gün bir oturum gerçekleştirdi. Bu yayın ihalesi oturumu muydu yoksa Galatasaray Şubat ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı mı be...

Makas açıldı!

Hem Süper Lig’de hem 1. Lig’de ligin zirvesiyle geri kalanları arasındaki puan farkları açılıyor. Tarihteki belki de en dominant lig mücadelesi Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yaşanırken, 1. Lig’de...

Muhatabın kıymeti!

Haftalar önce yazdığım gibi; “Cumhuriyeti ve Atatürk’ü Suudilere alkışlatabilecek misiniz?” diye sorarak başlamak istedim. Alkışlatamadınız. Alkışı bırak oturup pazarlık ettiniz.

Yapay mı zeka?

Geçtiğimiz hafta son yılların oyun zevki olarak en kötü derbisini izledik. Takımları bir yere koyup olayın biraz sosyal zeka tarafına değinmek istiyorum.

Gerçekten büyük ekşi!

Bu ülkenin Futbol Federasyonu Başkanı’nın son konuşmasındaki iletişim hatalarını ve samimiyetsizliği dehşetle izledik. İnsan her şeyden önce iğneyi kendine batırmalı değil mi sayın başkan?

Satalım mı köyü?

Kalitesizliğin bizi düşürdüğü durumu görüyorsunuz değil mi?

Mahalle yanıyor davulcunun haberi yok

Bu konuları bırakın yazmayı konuşmak bile mide bulandırıcı. Şike, teşvik, bahis, rüşvet, kara para, karaktersiz futbolcular her biri iğrendiriyor.

Prensler Cumhuriyet’i kutlar mı?

Konumuz Cumhuriyetimizin 100. Yılında oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray Süper Kupası maçı ancak girişte size anlatmak istediğim şeyler var.