• DOLAR 32,57 %0.06
  • EURO 34,91 %0.14
  • ALTIN 2.438,52 %0.63
  • BİST100 9.724 %0.02
  • BITCOIN 62.900 %-4.84
  • ETHERIUM 3.110 %-4.63
24°
Ali Talak

Tüm Makaleleri

Ali Talak

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir!

20 yıla yakın İzmir'in önemli televizyonlarda televizyon programı yaptım.

Ekmek ve su!

Yerel seçimlerin ardından belediye başkanları mazbatalarını aldı ve resmi olarak göreve başladı. Seçim öncesi verilen sözler üzerinden ilk icraatlar uygulamaya kondu.

Bayramda kapalı kapıları açalım!

Ülkemizde inanç durumu ne olursa olsun, bayramlar herkes için önemlidir. Bayramlar, kutsallığın yanında yıllardır Türk toplumunda bir kültür haline gelmiştir.

Seçimin şifresi: 3 E!

Türkiye 1 Nisan sabahına farklı uyandı. Farklılık sadece bahar aylarının başlaması ve havaların ısınması değil, yerel seçimlerin sonuçlarıyla da çok yakından alakalı.

Bu pazar oy günü!

Aylardır beklediğimiz yerel seçimler için bu pazar sandık başında olacağız.

Türkiye Avrupa'nın en şişman ülkesi!

Son yıllarda en büyük sağlık sorunu olarak obezite, ülke çapında bir grip virüsü gibi yayılıyor.

31 Mart'ta herkes oy hakkını kullanmalı!

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için geri sayım başladı. İki hafta sonra oy kullanma hakkına sahip olanlar yerel yöneticilerini seçmek için sandığın yolunu tutacak.

Siyasetin gündemi emekliler!

Geçen yıl bu zamanlar Türkiye EYT'yi (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konuşuyordu. Genel Seçimler öncesi hükümet çıkardığı yasa ile EYT sorununu çözdü.

Yalnızlık pandemisi!

Son yıllarda kitle iletişim araçlarında yayınlanan ölüm haberlerinde bir başlık çok dikkatimi çekiyor. "Yaşlı kadın/adam evinde ölü bulundu" başlığı ile verilen haberler genelde içinde dram barındırıy...

Toplumun ruh sağlığı alarm veriyor!

Kent yaşamının getirdiği zorluklar. Zorlukların sorunlara dönüşmesi ve bu sorunların ortaya çıkardığı stres, kaygı ve travmalar...