Havaların ısınmasıyla oluşabilecek sinek, böcek ve haşerat sorununa karşı harekete geçen Bayraklı Belediyesi, anında çözümle vatandaşın takdirini topladı. Bu kapsamda Soğukkuyu Mahallesi’nde yaşayan Gülferi İşcan’ın belediye sosyal medya hesaplarına gönderdiği mesajına anında yanıt veren belediye ekipleri, Başkan İrfan Önal’ın talimatıyla aynı gün mahalledeki parklarda ilaçlama çalışması yaptı. İlçe sakinleri memnuniyetlerini dile getirirken, Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Bayraklı, sadece temizlikte değil kültür-sanattan, spora, sağlıktan sosyal desteklere ve fiziki yatırımlara kadar her alanda örnek bir belediye olacak” dedi.

Parklar dezenfekte edildi

Bayraklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, havaların ısınmasıyla ortaya çıkabilecek sinek ve haşerat sorununa karşı önlem almak için çalışma başlattı. Bu kapsamda vatandaşların talep ve önerilerini de dikkate alan ekipler, anında çözümlerle ilçe sakinlerinin beğenisini kazandı. Bu kapsamda mesai saatleri dışında olmasına rağmen belediyeye ulaşan Soğukkuyu Mahallesi sakini Gülferi İnanç’ın bölgedeki parkta ilaçlama talebine anında yanıt veren ekipler, sinek, böcek ve haşerelere karşı dezenfekte çalışması yaptı. İnsan yoğunluğunun olduğu her alanda belirli periyotlarda dezenfekte çalışmalarının süreceği belirtildi.

Var gücümüzle çalışmaya devam

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Toplum sağlığı önceliğimiz ve bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Vatandaşlarımızın talep, öneri ve şikayetleri bizim için çok önemli. Bu kapsamda gelen her talebe en hızlı ve kalıcı çözümler getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: Tuğkan Üsküp