Çankaya Tıp Merkezi, toplum sağlığı ve kadın sağlığı konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel tüm branşlarda ücretsiz hizmet vereceğini açıkladı. "Güçlü Kadın, Sağlıklı Toplum" mesajıyla bu özel günde farkındalık yaratmayı planlayan sağlık kuruluşu; İzmir’deki tüm kadınları, sağlıklarını kontrol ettirmek için davet ediyor.

Ücretsiz muayeneler, hastaneyi arayarak randevu alan kadınlar için 8 Mart 2024 günü Çankaya Tıp Merkezi’nde 08:00-17:00 saatleri arasında yapılacak. Sağlık kurumu Çankaya’da Gazi Tramvay Durağı yakınında yer alıyor.

Çankaya Tıp Merkezi Genel Koordinatörü Neşe Bayoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü, toplumumuzun sağlıklı bir şekilde gelişmesi ve kadınların yaşam kalitesini artırması için önemli bir fırsattır. Bu yılki etkinliğimizde 'Güçlü Kadın, Sağlıklı Toplum' mesajını vurgulayarak, toplumun sağlık bilincine katkıda bulunmak; şehrimize ve ülkemize faydalı olmak adına bir çalışma daha yapmayı amaçlıyoruz. Doktorlarımızın da kadın sağlığı konusundaki katılımları sayesinde hem bir muayene hem de direkt doktorlar tarafından hastalara yapılacak bir bilgilendirme sağlayacağız. Böylelikle kadınların karşılaşabileceği kanser gibi birçok hastalığın zamanında ve düzenli kontrollerle önüne geçilebileceğini bu özel günde daha geniş kitlelere ulaştırmak amacındayız." dedi.

Farkındalık kapsamında; Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi, Dermatoloji, Dahiliye, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Genel Cerrahi olmak üzere toplamda 9 branş ve 11 doktor hizmet verecek. Ücretsiz muayenenin yanı sıra diğer tüm tanı ve tetkik uygulamalarında da kadınlara indirim sunulacağı bilgisi yer alıyor.

Ücretsiz muayeneden faydalanmak için 8 Mart öncesi ve 8 Mart günü tıp merkezi ile iletişime geçerek randevu alınması gerekiyor. Tıp merkezi saat 08:30-17:00 saatleri arasında hizmet veriyor.


İletişim Bilgileri:  0232 425 31 31

Editör: Özlem Çimen Durmaz