Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koç Burçları, kendi iş hayatındaki problemlerinin stresiyle sevgilinizin duygularının değişebileceğinden korkuyorsunuz. Bu korkunuz boşuna! Karşınıza çıkacak ilginç teklifleri değerlendirmek için sezgilerinize kulak verin. Daha önceden bu konularda tecrübesi olan dostlarınızdan da yardım alabilirsiniz. Beklediğiniz yüklü miktarda bir paranın gecikmesi, sizi ister istemez biraz eli sıkı biri yapıyor. Sağlığınıza özen gösterin. Fazla sigara içmemeli ve soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, ilişkiniz çözümü olmayan bir dönemece girmiş ve büyük olasılıkla hoş olmayacak bir sona varacak. Bu ilişkiye önyargısız baktığınızda, pek mükemmel olmayan ilişkinin, doğal olarak bir sona vardığını kabulleneceksiniz. Bu aralar yeni bir iş girişimde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol kazanç var. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi yakınlarınızın sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, dikkat! İlişkinizin kopmasıyla sonuçlanabilecek bir dönüm noktasındasınız. Büyük tartışmalara girmeyin. İçine kapanık biri olmanız, sizi zaman zaman huzursuzluğa itiyor. Çalışmalarınızla ilgili bazı karışıklıklar ortaya çıkabilir. Bugün alacağınız bazı haberlerden etkilenmeniz mümkün, heyecanınızı kontrol edin. Birikmiş paranızı kullanmak için acele etmenize gerek yok. Daha önceki can sıkıcı tecrübelerinizden ders çıkartarak doğru karar vermelisiniz. Aşırı diyetler uygulamak yerine az ve bilinçli tüketin.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, bugün biraz gergin olabilirsiniz ve duygusal tepkilerinizi kontrol etmek zor olabilir. Başladığınız işleri sürdürmek için çok yüksek bir çaba gösterebilirsiniz. Çok farklı ve alışılmışın dışında istekler duyabilirsiniz. Bugün alacağınız bir haber sizi harekete geçirecek. Fakat, karar vermek için henüz erken. Elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alışveriş için iyi bir fırsat olacak. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslanlar, yeni bir romantik ilişkide iseniz, yeni ilişki arkadaşınızla ilgili bazı hoş olmayan gerçekler duyabilirsiniz. Bu yeni ilişkiniz nerdeyse başlamadan biteceğinden, sosyal çevrenizi genişletmeye bakın. Çalışma arkadaşlarınızla aranızdaki fikir çatışmalarını abartmayın ve anlaşma zemini yaratmaya çabalayın. Sevecenliğinizden yararlanarak, iş arkadaşlarınızla uyum içinde çalışmanız mümkün. Parasal konularla ilgili gelişmeler olumlu yönde olacak. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, son günlerde umutsuz gibi görünen ilişkileri kendinizde de değişiklik yaparak umutlu hale getirebilirsiniz. Değişikliklere hazır olun ve eski alışkanlıkların tekrar yer almaması için önlem alın. İş ilişkilerinizdeki rahatlığınız göze batıyor. İşinizi biraz daha sevmeye ihtiyacınız var. İkaz alabilirsiniz. Bugün sevdiklerinize parasal yönden destek vermekten kaçınmayın. Size bu yardımlarınızın karşılığını fazlasıyla ödeyecekler. Küçük sağlık şikayetlerinizin nedenlerini öğrenmelisiniz. 

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler, güne çok iyi uyanacak, neşeli ve enerjik hissedeceksiniz. Fakat özel hayatınızda birtakım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Kendinizi doğru ifade etmeyi başaracak ve sevdiğinizle aranızdaki sorunları aşabileceksiniz. İşyerinizde birisiyle anlaşılmaz biçimde uzattığınız bir çekişme iş veriminizi de düşürüyor. İnatçı bir tutumla gereksiz bu küskünlüğü sürdürüyorsunuz. Karşı tarafın barış niyetine sırt çevirmeniz, aleyhinize olabilir. Bugün maddi yatırımlara girişirseniz para kaybetme ihtimaliniz yüksek.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, son zamanlarda ilişkinizle ilgili karar vermek istiyorsunuz ancak bunun için henüz çok erken. Bu ilişkinin geleceğini belirlemek şu anda imkansız gibi. Daha hareketli bir iş hayatı istiyorsunuz. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Bugünlerde maddi sıkıntı yaratabilecek her şeyden uzak durmanızda yarar var. Zihin karışıklığından kaynaklanan gerginlik yaşayabilirsiniz. Bu durumdan sağlığınızın olumsuz etkilenmemesi için mantıklı hareket etmeye gayret gösterin.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, sevgilinizle illgili hissettiğiniz gerginliği bu insana yansıtmamaya çalışın. Endişe ve kuruntularınızı bu kadar çok büyütmekten de kaçının. Çalışma arkadaşlarınızdan biriyle soğukluk yaşıyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor, ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz. Yatırımlarınızda çok dikkatli davranmalısınız, bazı kayıplar olabilir. Emin olmadığınız girişimlerde bulunmamaya çalışın. Enerjinizi arttıracak doğal yiyeceklere yönelmenizde fayda var.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, hayatınızdaki kişinin ilgisizliğinden yakınmak yerine bunun nedenini bulmalısınız. Bu aralar arkadaşlarınızla ve ailenizle tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Size yapılan iş teklifiyle ilgili düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Karşınıza çıkacak ilginç teklifleri ve projeleri değerlendirmek için sezgilerinize kulak vermelisiniz. Yeni bir maddi yatırıma girişmek için bir süre daha beklemeniz doğru olacak. Sürekli değişen havalara dikkat edin!

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, partnerinizle yanlış anlamalardan kaynaklanan problem yaşamanız söz konusu. Sorunlarınızı büyütmeden, kendinizi anlaşılır bir şekilde ifade ederek çözmeye çalışın. İş yerinde üzerinize vazife olmayan işleri de üstleniyorsunuz. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Yabancı olduğunuz konularda yatırım yaparken, mutlaka uzmanlarına danışarak karar vermeniz lehinize olur. Hastalıktan yeni kalktınız. Ama yine kendinizi sakınmıyorsunuz.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar, kaçtığınız bir problem, kendinize sakladıkça takıntı haline geliyor. Partnerinizin de problemi bilmesinde yarar var. Meslek hayatında oldukça güçlü olduğunuz halde kuruntularınızla kendini kendinizi eziyorsunuz. Güvensizlik en büyük düşmanınız. Enerjinizi ikili ilişkilerinize yansıtabilir, işbirliği sayesinde başarılar kazanabilirsiniz. Uzun zamandır yaşadığınız ekonomik sorunlar giderek çözülüyor. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz.

Editör: Esra Seyirden