29 Mart Cuma günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar. Günlük burç yorumunu okumadan geçme! İşte tüm burçlarla ilgili detaylı yorumlar…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Kısmet dolu bir gün. ?ansınız ve olayların akışı sizi hedefinize doğru hızla götürmektedir. Maddi ve manevi bakımdan kazançlar sağlamanız artık kolay olacak. Bazı iş arkadaşlarınızdaki önyargılı yaklaşımları çalışma hayatının klasik devinimleri olarak ele almak, zaman içersinde problemsiz ilişkileri getirebilir. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Daha bilinçli davranışlar sergilemeniz aşkınıza mutluluk getirecek. Küçük kıskançlık gelgitlerinin tek taraflı olmadığı çok açık. Bunun, duyguların diri olduğu şeklinde değerlendirilmesi daha yapıcı olabilir. Kısa bir yolculuk ve dinlenme ruhi durumunuzu düzelteceği gibi size yeni fikirler ve enerji de getirecek. Maddi hiçbir meseleniz yok, gönlünüz de huzur içinde olacak. Ciddiye almadığınız bir sağlık sorununuz var. Önemsiz bile olsa kendinizi bir göstermelisiniz.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Aşk hayatının zorluklarından kaçarak kurtulamazsınız. Geçmişte yaşananların tekrarlanacağını düşünmeyin. İlişkinizin hoş taraflarına odaklanmalısınız. İş yerinde sizi çekemeyen kimseler var. Çevrenizdeki dedikoducular sizi parmaklarına dolamak için fırsat bekliyorlar, bilhassa onların kıskançlığını davet edecek hareketlerde bulunmayın. Bir yatırım konusunda sizi ikna etmeye çalışanlar var. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Hareketsizlik bedeninizi hamlaştırır.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

İlişkinin başındayken düşünmediğiniz şeyler, şimdi zihninizi sürekli meşgul etmeye başladı. Gönül işlerindeki rahat karakteriniz, kalıcı bir ilişkiyi, kaygı verici bir olasılık gibi görüyor. Mesleki faaliyetler için sabahtan iyi işaretler, ümitler bulacaksınız ve kuvvetli bir moralle işe girişip başarılı olacaksınız. Harcama konusundaki dengesizliğiniz zaman zaman sizi zor duruma düşürebilir. Detaycılığınız yüzünden kendinize olur olmadık hastalıklar yakıştırıyorsunuz. Oysa her şey normal görünüyor.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aşk hayatınız durgun bir devreden geçiyor. Bazen duygusallığınızı aşırı hale getirip bunalım gibi yaşıyorsunuz. İnsanlara karşı önyargılı davranmak yerine daha sevgi dolu adımlarla yaklaşmayı deneyin. Sabırlı ve sakin davranışlarınız iş ilişkilerinizde de saygı uyandıracak. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi göstermelisiniz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Aşk hayatınızda arkada kalmış sorunları zihninizden silme zamanı. Her konuda doyumlu olmanız gerektiği halde yaşadığınız ilişkinin hoşluklarını yaşayamıyorsunuz. Geçmişteki bir hatalı davranış sizi bugün ürkek ve çekingen yapmış; artık tecrübe edindiniz ve insanları daha iyi tanıdınız. Bugün bir teşebbüs daha yapın, başarı sizindir. Aklınızda olmayan aniden çıkacak bir harcama, maddi anlamda biraz sıkılmanıza neden olabilir. Hava değişimleri sağlığınızı etkiliyor, dikkatli olun.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Aşk hayatınızdaki tek sorun, güvensizlik konusu. Sürekli tartışma halindesiniz. Sorun sizde gibi görünüyor. Sevgilinize güven duymanız ve ayak uydurmanız, bu ilişkiden aynı ölçüde hazzalmanızı sağlayabilir. Rekabet halinde bulunduğunuz kimseyi en zayıf gününde yakaladınız. Onun aleyhinde, sizin aleyhinizde çalışanlar var. Cesur davranın, rakibi yok bilin. İstediğiniz gerçekleşecektir. Alışveriş duygularınızda abartıya kaçmamaya ve bütçenizi aşmamaya gayret edin.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Gündemden kalktığını düşündüğünüz bir probleminiz, sevgiliniz tarafından yeniden söz konusu edilmeye çalışılıyor. Size yapılan iş teklifiyle ilgili kararsız, kuşkulu olacağınız bir gün. Size yapılacak teklif üzerinde bir an önce kararınızı verebilirseniz siz kazanırsınız. Maddi konularla ilgili "hata" olarak gördüğünüz konuları rahatlıkla inceleyebileceğiniz ve düzeltme yoluna gidebileceğiniz bir gün. Havalardan çok etkileniyorsunuz ama bu kadar hastalık hastası olmayın.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgilinizin arkadaşlık ilişkileri sizi rahatsız ediyor gibi. Bu konuda duygusal davranıyorsunuz. Riskli ve aceleci kararlardan uzak durmalısınız. Size oyun oynamak isteyen kimse, kazdığı kuyuya kendisi düşecek. Maddi ve manevi bakımdan sakıncalı bir durumdan kurtulacaksınız. Maddi konularla ilgili yapacağınız yatırımlarda dikkatli olmaya çalışın. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Bugün hiçbir işi, talihe ve tesadüflere bırakmayın, hem buna ihtiyacınız da yok! Dünden başlayan ümit dolu olayların peşine bütün imkanlarınızla düşün, sevindirici durumlar sağlarsınız. İş çevrenize karşı bazı davranışlarınız tepki doğurabilir. Özellikle belli kişilere takındığınız tutum, pek otorite amaçlı görünmüyor. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Havanın da etkisiyle biraz kırıklık olabilir. Baş ağrılarına dikkat edin.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgilinizle yüzeysel sorunlarınız var. Bunları en aza indirme niyetleri, duygusallıkta sevgi bağlarını ön plana çıkarma gayretlerine bağlı. Duygusallığınızı bazı dengelere oturtmanız yararlı olacak. Bir haber, bir cevap ya da bir para bekliyorsanız artık iş sadece beklemekle hallolmayacak, ısrarla peşine düşün. Hiçbir aksilikle karşılaşmayacaksınız. Mutsuz olduğunuz zamanlar, yürüyüş yapmak yerine hemen yemek yemeğe koşuyorsunuz. İleride kilo sorununuz olabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Kişisel konularda öne çıkmak ve dikkat çekmek için uygun bir gün. Partnerinize karşı istekleriniz konusunda açık davranmalı ve açıklayıcı olmalısınız. Ortaklık türü ilişkilerde birtakım engelleriniz var. Bunların üzerine gitmeniz için, önümüzdeki günler doğru zamanlama olabilir. Çekindiğiniz duygusal engellenmeler sizi sandığınız kadar etkilemeyecek. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

Editör: Esra Seyirden