Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, özel hayatınızda anlayışsızlığınız üstünüzde. İlişkinizde soğuk rüzgarlar estiriyorsunuz. Olaylara daha olumlu yaklaşmaya ve iç dünyanızdaki huzursuzluğu sevgilinize yansıtmamaya çalışın. Yeni başladığınız proje üzerinde hata üstüne hata yapıyorsunuz. Bu hataları sürekli tekrarlama ihtimaliniz var. Bu size çok şey kaybettirebilir. Yabancısı olduğunuz konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekiyor. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Yakın bir arkadaşınızın sağlık sorunlarına bugünlerde biraz üzülebilirsiniz.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs


Sevgili Boğalar, partneriniz ile aranızdaki sorunların ortadan kalkması sizi mutlu ediyor. Bu birliktelik için fazlasıyla emek verdiniz ve karşılığını görmenin güzelliğini yaşıyorsunuz. İş münakaşaları canınızı sıkabilir ve çözmek için bir hayli enerji harcamak durumunda kalabilirsiniz. Zeka ve birikimlerinizi doğru bir biçimde kullanarak olumlu sonuçlar elde etmeniz mümkün. Geliriniz azaldı ama harcamalarınızı bir türlü azalmıyor. Yediklerinize ve miktarına dikkat ederseniz, çok çabuk kilo verebilirsiniz.


İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran


Sevgili İkizler, aşk hayatınızda sabahtan bazı çalkantılar olacaksa da akşama her şey süt liman olacak! Mesleki faaliyetlerde çok iyi neticelerin olacağı şanslı ve kısmetli bir gün. Geçmişten bugüne aktardığınız iş problemleriniz var. Ama bugün onları çözecek zaman bulmanız zor gibi. Gündemde olmayan, ama verimli düşünceler zihninizi işgal edebilir. Geleceğe ait yatırımlar bütün duygularınıza hakim olacak. Yakın çevrenizde, sonradan rahatlayacağınız bir sağlık sorunu yaşayacaksınız.


Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz


Sevgili Yengeçler, bugünlerde duygusal bunalımdan hiç ummadığınız kadar çabuk kurtulacaksınız. Farklı bir görüş açısı hiç ummadığınız anda önünüze çıkacak. Aniden HD ekrandan 4k görüntüye geçmiş gibi bir his yaşayacaksınız. Ortak iş yaptığınız bir arkadaşınızla soğukluk yaşıyorsunuz. O, bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Daha ilgili, daha anlamaya yönelik bir yaklaşım sorunları çözecek. Gereksiz masraflarla tasarrufunuzu eritmeyin. Yediklerinize dikkat edip stresten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştığınız sürece sağlık açısından herhangi bir sakıncalı durum yaşamayacaksınız.


Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos


Sevgili Aslanlar, gergin bir güne uyanıyorsunuz. Ancak rahat etmek, bir şey kaybetmemek istiyorsanız etliye sütlüye pek karışmayın! Zira yıldızların üzerinizdeki ters etkisi ile iyi de yapsanız, iyi de söyleseniz ters anlaşılabilir. Bugün iş yerinde biraz dalgın ve dağınık olabilir, önemli ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Fakat, endişelenmeyin, kuruntular yüzünden kendinizi huzursuz etmekten kaçının. Kazandığınızdan fazla harcama eğiliminiz sizi sıkıntıya sokuyor. Yapacağınız sporlar ve aktiviteler sizi daha da canlı ve hayata bağlı biri haline getirecek.


Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül


Sevgili Başaklar, sevgilinizin yoğun ilgisi, sizi çok mutlu ediyor. Eğer kalbiniz boşsa bilin ki karşı cinsin sizinle fazlasıyla ilgilendiği bir dönemdesiniz. İş yerinde ayağınızı kaydırmaya çalışan kişiyi görmezlikten gelin. Onun size hiçbir zararı dokunmayacak, çevrenizde sizi de, onu da iyi tanıyorlar. İhtiyaçlarınız dışında gereksiz harcamalarda bulunmamaya çalışın. Sağlığınızla ilgili bir konularda yeteri kadar hassas değilsiniz. Doktora görünmenizde ve onun öğütlerine kulak verin.


Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim


Sevgili Teraziler, aklınızda olmayan şeyler başınıza gelecek. Özel hayatınızda varolan sorunları konuşup ortadan kaldırmak yerine çocukça tavırlarla görmezlikten gelmeyi tercih etmeniz hiç doğru bir davranış değil. Mesleğinizde hırslı biri olarak tanınıyorsunuz. Hedeflerinizin büyük olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Bir yerden beklediğiniz bir para varsa bugün mutlaka alacaksınız.


Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, başınızda kavak yelleri esecek, büyük bir iyimserlik içinde olacaksınız. Kendinizi çok mutlu göreceksiniz. Yıldızların üzerinde çok olumlu tesiri size bu imkânı verecek. Mesleğinizde hırslı biri olarak tanınıyorsunuz. Hedeflerinizin büyük olması biraz hırslı görünmenize neden olabiliyor. Biraz daha alçakgönüllü yaklaşımlar, birtakım hayal kırıklıklarının önüne geçebilir. Kenara para ayıracak durumunuz yok. Bu duruma bir çare bulun! Küçükte olsa rahatsızlığınızı görmezlikten gelmeyin.

Burçlar Neler

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yay burçları, sinirleriniz biraz gergin. Özel hayatınızla ilgili kararlar almaktan uzak durmalısınız. Önemsemez bir tavırda çalışmanıza rağmen, işinizdeki başarınız herkesi şaşırtıyor. Çok tempolusunuz, ama işler bitene kadar hem siz, hem de çalışma arkadaşlarınız yeterince gerginlik yaşıyorsunuz. Küçük birikiminizi, yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Sağlığınızla ilgili duyduğunuz endişeler, bunu yalnızca eş, dostla paylaşıp bir uzmana görünmemenizden kaynaklanıyor olabilir.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlak burçları, aşk hayatınızla ilgili kuşkularınız var. Ama ilişkinizi bir hata olarak ele almanız için henüz çok erken. İlişkiniz adına yapabileceğiniz çok şey var. Çıkış yolu aradığınız bir iş probleminiz var. Problemin içinde tek başınıza biraz çaresiz görünüyorsunuz. Bunu beraber çalıştığınız kişilerle paylaşmanız gerekecek. Elinizin altındaki fırsatı iyi değerlendirirseniz yeni imkânların peşinde koşmakla kendinizi harap etmezsiniz. Küçük bir para desteğine ihtiyacınız var. Küçük sağlık şikâyetlerinizin nedenlerini öğrenin.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kova burçları, bu aralar kendiniz ve aşk hayatınızda özgüven eksikliğiniz olabilir. Sevgilinizin güvenli, rahat tavırlarını sevgisizlik nedeni olarak değerlendirme eğiliminde olmayın. İş ortaklığına girmek istediğinizi biri var. Öyle bir insana ümit bağlıyorsunuz ki yağmur olsa kimsenin tarlasına yağmaz! Kesin ve garantili bir söz almadan sakın yola çıkmayın, yaya kalırsınız. Masraflarınızı azaltma yolunu seçin. Yakında sizi üzecek bir para kaybı görünüyor. Kilo almamak için beslenme sisteminizi gözden geçirin.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balık burçları, sevdiğiniz kişiyi kıskanıyorsunuz. Onun gayet gösterişli ve çekici olması nedeniyle yaşadığınız bu durum sorun olarak karşınıza çıkabilir. İş konusunda daha kararlı gözükmek zorundasınız. Hedeflerinizin ön hazırlığında daha niyetli görüntü vermenizin beklenmesi çok doğal. Kafanızdaki birtakım soruları açığa çıkarmanız faydalı olacak. Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini hiçbir zaman unutmayın. Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıktı. Ama bu sizi pek rahatlatmadı.

Editör: Esra Seyirden