31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için hazırlıklar sürmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının tamamını açıklamadı.  Hal böyle olunca sosyal medyada yayılan bir duyuru üzerine Fenerbahçe Taraftar Gruplarının, Kadıköy için özel bir isteklerinin olduğu iddia edildi.
Hem semt ismi olarak, hem spor kulübünün konumu itibariyle Kadıköy, Fenerbahçe için büyük önem teşkil ediyor. Yalnızca Şükrü Saraçoğlu Stadyumu ve Fenerbahçe semtinin varlığı değil, Alex de Souza heykeli de Kadıköy'de bulunuyor.

İstek sosyal medyada yayıldı

Sosyal medyada da "Fenerbahçe Taraftar Grupları" tarafından yayınlandığı belirtilen bir yazı dolaşmaya başladı. Duyuru CHP'ye yönelik ifadeleri kapsıyordu ve Kadıköy belediye başkanı adayının Fenerbahçeli olmasını istediklerini belirtiyor
Fenerbahçe Taraftar Grupları tarafından yayınlandığı söylenen duyuru, 'CHP İstanbul İl Başkanlığı'na' şeklinde başlıyor. Yerel seçimler için çıkarılacak Kadıköy belediye başkanı adayının Fenerbahçeli olmasını istediklerini 'Kadıköy’de göstereceğiniz adayın Fenerbahçeli olacağına dair en ufak endişemiz yok.” şeklinde devam ediyor.

İşte o metin… 


Editör: Esra Seyirden