Astrolojiye göre, Yengeç burcu kadını ile Koç burcu erkeği arasındaki ilişki, zıt özelliklere sahip iki karakter arasında gerçekleşir. Bazı zorlukla karşılaşan ikili aynı zaman da ilginç bir dinamik oluşturur.

Duygusal, evcimen ve koruyucu bir yapıya sahip olan Yengeç burcu kadını, aileye ve ilişkilere önem verir, duygusal bağlar kurmaktan hoşlanır ve hassas bir doğaya sahiptir.

Koç burcu erkeği ise, enerjik, liderlik özelliklerine sahip, cesur ve kararlıdır. Koçlar genellikle girişken, tutkulu ve hedef odaklıdır. 

Yengeç burcu kadını Koç burcu erkeği burç uyumu

Bu iki burcun bir araya gelmesi ilginç bir karşıtlık oluşturur çünkü Koç burcu erkeği genellikle doğrudan ve cesur bir şekilde hareket ederken, Yengeç burcu kadını daha hassas ve duygusaldır. Yengeç burcu kadını, Koç burcu erkeğinin liderlik özelliklerini takdir edebilir ancak aynı zamanda kendi duygusal ihtiyaçlarına da önem verilmesini bekleyecektir. Koç burcu erkeği ise Yengeç burcu kadınının hassasiyetini anlayıp ona destek olmalıdır.

Her ne kadar ilişkide Yengeç burcu kadını ne kadar pasif gözükse de söylenilen ve yapılan hiçbir şeyi unutmaz. Bu durum Koç burcu erkeğine can sıkıcı gelecektir. Zamanla çözülebilecek bu olayları, ilk seferde kestirip atmak ilişkiyi zora sokacaktır. Bu sebeple ilişki uyumu tarafların sabrına bağlıdır.

Editör: Duygu Kaya