Bir dönem Atlético Madrid forması giyen Arjantinli futbolcu Ángel Correa, Meksika’daki yeni hayatında beklenmedik bir olayla karşılaştı. Tigres’e transfer olduktan sonra Monterrey’de yaşamaya başlayan yıldız oyuncu, evinin önünde siyah bir ayıyla burun buruna geldi. Correa’nın şaşkınlık dolu anları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Üzerine gelince uzaklaştı

Sözcü’nün haberine göre, çocuğu kucağındayken evine yaklaşan Arjantinli futbolcu, Monterrey kentindeki evinin önünde bir ayıyla karşılaştı. Ayı, oyuncunun üzerine doğru gelirken yıldız futbolcu, gülerek ayıdan uzaklaştı. Angel Correa'nın çocuğu ile ayıdan uzaklaştığı anlar kameralara yansırken bu anlar sosyal medyada ilgi çekti.

Siyah ayıların çabuk korktuğu ifade edilirken benzer olayların Güney Amerika'da alışılagelmiş bir durum olduğu aktarıldı.

İstanbul Altın Rafinerisi A.Ş'ye operasyon: 21 gözaltı
İstanbul Altın Rafinerisi A.Ş'ye operasyon: 21 gözaltı
İçeriği Görüntüle

Bu sezon 8 milyon Euro bedelle transfer olduğu Tigres forması ile 17 maçta görev alan Correa, 9 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: HABER MERKEZİ