Koç burcu kadını ile Boğa burcu erkeği arasındaki ilişki, astrolojik olarak bazı zorluklar içeren bir ilişkidir. Koç burcu kadını genellikle tutkulu, cesur ve bağımsız bir kişiliğe sahiptir. Boğa burcu erkeği ise genellikle sabit, güvenilirdir.

İki burcun farklı özellikleri nedeniyle, ilişkide çatışmalar ortaya çıkabilir. Koç burcu kadını hızlı hareket ederken, Boğa burcu erkeği genellikle daha yavaş bir tempoda ilerler. Bu durum, Koç burcu kadınının sabırsızlık hissetmesine ve Boğa burcu erkeğinin ise değişikliklere karşı direnç göstermesine neden olacaktır. 

Koç burcu kadını Boğa burcu erkeği burç uyumu

Boğa erkeği kararları çok yavaş almasıyla bilinir. Karar vermekte çok zorlanır. Koç kadını da alacağı kararları önüne boyuna düşünüp, tartmadan almaz ama Boğa erkeğinin bu kararsız ve yavaş tutumu Koç kadınının sabrını iyice zorlayabilir. Koç kadını, sürekli sorgulayan ve kıskanan biri olduğu için Boğa erkeği sürekli partnerine açıklamalar yapmak zorunda kalacaktır. Boğanın sabırlı ve yavaş tavırları, Koç’un agresif ve hızlı tavırlarıyla örtüşmeyecektir.

Boğa erkeği ile Koç kadını iki farklı kişiliğe sahip iki farklı burçtur. Ortak yönleri olsa da birliktelikleri uzun süre devam etmez. Her iki burç da inatçı bir yapıya sahip oldukları için ilişkileri zaten evlilikle taçlanmaz. Evlilik kararı alsalar dahi mutlulukları uzun sürmeyecektir. 

Editör: Duygu Kaya