İstanbul Küçükçekmece'de eski polis sevgilisi tarafından öldürülen ve cesedi valize konularak Eyüpsultan'da yol kenarına bırakılan Ayşe Tokyaz olayında yeni gelişme yaşandı.
Tokyaz'ın son görüntüleri ve cesedinin bulunduğu valizin taşınma görüntüleri ortaya çıkarken olayla ilgili genç kızın eski polis memuru Cemil Koç ve beraberindeki 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Son anları ortaya çıktı
İstanbul'da hemşirelik bölümünde öğrenci olan 22 yaşındaki Ayşe Tokyaz'dan haber alamayan ikiz kardeşi Esra Tokyaz, kardeşi için kayıp başvurusunda bulunmuştu. Kardeşinde bir süre haber alamayan ve kardeşinin sevgilisi Cemil K.'den şüphelenen Tokyaz'ın ısrarcı arayışı sonrası genç kadının cansız bedeni parçalanmış halde valiz içerisinde Eyüpsultanda bulunmuştu.
Yol kenarında bir valiz içinde cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi 22 yaşındaki Ayşe Tokyaz'ın son anlarına ilişkin görüntülere ulaşıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Tokyaz'la katil zanlısı Cemil K.'nin birlikte binaya giriş yaptığı görüldü.
Aynı zamanda Tokyaz'ın cesedinin bulunduğu valizin taşınma görüntülerine de ulaşıldı.
Olayla ilgili gözaltına alınan eski polis memuru Cemil Koç ve 6 kişi adliyeye sevk edildi.