Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Acun Medya tarafından Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor Yunanistan'da korkunç bir kaza meydana geldi.
Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri süren Survivor Yunanistan'da, ünlü yarışmacı Stavros Floros'un karıştığı ağır bir tekne kazası geçirdi.
Yarışmacı Floros, çekimler dışında bulunduğu bir sırada kendisine bir sürat teknesinin çarpması nedeniyle ağır yaralandı.
Yunan basınında yer alan bilgilere göre kaza, Dominik Cumhuriyeti'nin Agios Dominikos bölgesinde meydana geldi. Turistik bir teknenin çarptığı 21 yaşındaki yarışmacıya ilk müdahale olay yerinde yapım ekibi tarafından yapıldı.
Hastaneye kaldırılan Floros'un sağlık durumu hakkında yapım şirketi, "Yarışmacının durumu ciddi ancak stabildir ve hayati tehlikesi bulunmamaktadır" açıklamasında bulundu.
YARIŞMA ASKIYA ALINDI
Cumhuriyet'in aktardığına göre; feci olayın ardından SKAI kanalı ve yapım ekibi, yarışmayı süresiz olarak askıya alma kararı aldı. Yetkili liman makamları, kazanın nasıl gerçekleştiğine dair geniş çaplı bir soruşturma başlattı.
Yapım ekibi ise özellikle sosyal medyada yayılan doğrulanmamış bilgilere karşı kamuoyunu sağduyuya davet ederek süreci yakından takip ettiklerini belirtti.
FLOROS’UN HİKÂYESİ GÜNDEM OLDU
Kazanın ardından Floros’un yaşam öyküsü de yeniden gündem oldu. Kavala kentinde 10 kardeşli bir ailede büyüyen ve arıcılıkla uğraşan genç yarışmacı, Survivor seyircisinin sevgisini kazanmıştı.




