Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ifade süreciyle ilgili kamuoyuna seslendi. Aslanoğlu açıklamasında: Adliyedeyiz; alnımız ak, başımız dik!

Daha önce iki kere yargılandığım ve iki kere beraat ettiğim konuyu, karanlık iktidar zihniyetinin varmış gibi anlattığı ahtapotun kollarını büyük göstermek için bir şafak operasyonuyla başlattığı İzmir sürecinde ifademizi verdik. Şimdi, mahkemenin karar vermesi için adliyedeyiz.

Genel başkan yardımcılarımız, parti meclis üyelerimiz, milletvekillerimiz, değerli yol arkadaşlarım, siz kıymetli İzmirliler ve hayat arkadaşım, eşim Duygu; her karanlık süreçte olduğu gibi yine benimle, bizimle. Yürekten teşekkür ediyorum!

ESHOT, İZDENİZ, metro, tramvay: İzmir'de bu tarihte ulaşım yüzde 50 indirimli
ESHOT, İZDENİZ, metro, tramvay: İzmir'de bu tarihte ulaşım yüzde 50 indirimli
İçeriği Görüntüle

Yangın, güzel İzmir’imin her yerini sarmış. Maalesef bu haberi adliye koridorlarında öğrendim. Kayıplarımız da artmış… Bedenimiz burada olsa da kalbimiz, aklımız, ruhumuz yangın bölgelerinde. Hepimizin başı sağ olsun, hepimize geçmiş olsun!

Bir kez daha söylemek isterim ki bizim yargılanmayla ilgili hiçbir derdimiz yoktur; yeter ki adil, şeffaf ve hukuka, anayasaya uygun bir süreç takip edilsin. Kırk kere sordukları, kırk kere yanıt verdiğim soruları dün ifade sürecimde tekrar yanıtladım. Yine yanıtlarım, yeter ki benim yol arkadaşlarımı töhmet altında bırakmasınlar!

Hiç enseyi karartmayın! Bu karanlık gidecek ve biz kalacağız; aydınlık yarınlara inanan mücadelemiz kalacak. Hepinizi yürek dolusu kucaklıyorum…'' ifadelerine yer verdi.

Muhabir: DİLAN ÇETİNKAYA