Gazeteci Saymaz, Tugay-Soyer polemiğini değerlendirdi: Cezaevindeki insana cevap verilmez
Gazeteci Saymaz, Tugay-Soyer polemiğini değerlendirdi: Cezaevindeki insana cevap verilmez
İçeriği Görüntüle

İzmir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İZSİAD), Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Cengiz’in istifası sonrası gidilen olağanüstü genel kurulda yeni yönetimini belirlendi. Tepekule Kongre Merkezi’nde üyelerin yoğun katılımıyla düzenlenen genel kurulda divan başkanlığını Ayhan Baran üstlenirken, kâtip üyeliği görevlerini ise İzzet Şanlı ile Necla Taşova Sönmez yaptı. Egemenlik’in haberine göre, Ocak 2027 tarihinde yapılacak olağan genel kurula kadar görev yapacak olan yeni yönetim, tek listeyle gidilen seçimde oy çokluğuyla göreve seçildi.

Oy birliğiyle seçildi: İZSİAD’ın yeni başkanı Alaattin Yüksel

ÖZEN’DEN, İZSİAD DEĞERLERİNE VURGU

Hüseyin Cengiz’in görevinden ayrılmasının ardından genel kurula kadar başkanlık görevini yürüten Sirhan Özen, İZSİAD’ın temel değerlerine vurgu yaptığı konuşmasında, “Bugünden sonra da İZSİAD’ın her alanda daha başarılı olması için elimden geleni yapmaya devam edeceğimi söylemek isterim. Bu süreçte bizlere destek olan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

“BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Oylama sonrasında üyelere seslenen İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Yüksel, devraldıkları bayrağı daha ileriye taşıma kararlılığında olduklarını belirterek, “Beni bu göreve layık gören tüm İZSİAD ailesine teşekkür ediyorum. Bir önceki yönetimin icraatlarını az evvel izledik. Kendilerine İZSİAD'a sundukları katkı için müteşekkiriz. İZSİAD İzmir’de kurulan ilk iş dünyası derneklerinden biridir. Kuruluşundan bugüne kadar derneğimize katkıda bulunan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.

Oy birliğiyle seçildi: İZSİAD’ın yeni başkanı Alaattin Yüksel

“ATATÜRK İLKELERİ REHBERİMİZ”

İZSİAD değerleri olan ve topluma karşı sorumluluklarını her zaman yerine getirmeye çalışan Cumhuriyet kazanımlarını ve Atatürk İlkelerini kendisine rehber edinen bir dernektir. Ağırlıklı olarak üyelerin arasında KOBİ niteliğindeki şirketler yer almaktadır. Dinamik bir dernektir. İlk genel kurul tarihinde genel kurulunu yapabilen bir dernektir. Toplumsal dayanışmayı da her zaman ön planda tutan, yaşadığı ülkeye duyarlılığı ile ön plana çıkmaktadır. İZSİAD bir ailedir, biz bu bilinçle yola çıkıyoruz. Tüm üyelerimize tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HABER MERKEZİ