Lauren Canaday, Şubat 2023'te kalp krizi geçirdi. Hayata döndürülmeden önce kalbi 24 dakika boyunca atmayı bıraktı. Canaday Artık tam olarak o dönemde gördüklerini ve hissettiklerini paylaştı. Canaday, "Bir ışık ya da tünel görmedim ama derin bir huzur duygusuna kapıldım. Artık kesinlikle ölümden korkmuyorum." ifadelerini kullandı.

Ölümden korkmuyorum

24 dakika boyunca tıbben ölen Lauren Canaday, kendi deneyimini anlatırken, yaşananları aynen aktardı ve bu süre zarfında gördüklerini ve hissettiklerini ortaya çıkardı. 
Lauren Reddit'te şunları yazdı: "Geçen Şubat ayında evde ani kalp krizi geçirdim; kocam 911'i aradı ve CPR'ye başladı. Acil servis ekiplerinin beni hayata döndürmesi 24 dakika sürdü. Yoğun bakımda geçirdiğim 9 günün ardından "bilişsel olarak sağlam" ilan edildim ve MR'larda görünür bir beyin hasarım yok. Bir ışık ya da tünel görmedim ama derin bir huzur duygusuna kapıldım. Aslında stresli olduğumda bunun gerçekleştiği ofis katımdaki noktaya dönüyorum... Tuhaf ama gerçek. Hatırlanacak/anlatılacak belirgin bir şey görmesem de artık kesinlikle ölümden korkmuyorum."

Şubat 2023'de Ölümden Dönen Lauren Canaday Yaşadıklarını Anlattı

Yaşam ile ölüm arasında çok ince bir çizgi var

Ölümden dönen kadın başka bir yorumda şöyle devam etti: "Yaşam ve ölüm arasında çok ince bir çizgi olduğunu hissediyorum ve arkadaşlarımla, ailemle daha fazla vakit geçirdiğim için minnettar olsam da artık ölüm konusunda endişelenmiyorum. Hayatta sıklıkla yaşanan acılardan çok daha fazla endişeleniyorum"

Editör: Esra Seyirden