Usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın merakla beklenen yeni filmi "Yorgun Güneş" için set maratonu sona erdi. Haziran ayı başında İstanbul'da başlayan ve Asos'ta devam eden çekimler tamamlanırken, filmin başrol oyuncusu Pınar Deniz de setten yaptığı paylaşımla haberi duyurdu.

PINAR DENİZ VE ALTAN ERKEKLİ BAŞROLDE

Etkileyici bir baba-kız yüzleşme hikayesini beyazperdeye taşıyan filmde Pınar Deniz, "Defne", Altan Erkekli ise "Sabri" karakterine hayat veriyor. Osman Sonant'ın Defne'nin eşini canlandırdığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Kerem Bürsin, Mahir İpek, Serkan Ercan ve Şebnem Hassanisoughi de yer alıyor. Çekim sürecinin tamamlanmasıyla birlikte film, post-prodüksiyon aşamasına geçti.

HİKAYESİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Film, Ankara'da tek başına yaşayan Sabri'nin, sahil kasabasında yaşayan kızı Defne'nin yazlık evine davet edilmesiyle gelişen olayları konu alıyor. Baba ile kız arasında yaşanan yüzleşme, filmin merkezindeki hikayeyi oluşturuyor.

PINAR DENİZ'DEN 'PAYDOS' PAYLAŞIMI

Çekimlerin sona erdiğini oyuncu Pınar Deniz duyurdu. Başarılı oyuncu, yönetmen Nuri Bilge Ceylan ile birlikte çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında "Paydos" notuyla paylaşarak sete veda etti. Nuri Bilge Ceylan'ın Yorgun Güneş filmi tamamlandı: Pınar Deniz'den 'paydos' paylaşımı

Image 2026 07 27T101652 W3X8

Aşkları bitti, krizleri bitmedi: Biran Damla Yılmaz'ın 'silahlı koruma' kararı
Aşkları bitti, krizleri bitmedi: Biran Damla Yılmaz'ın 'silahlı koruma' kararı
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ