Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video daha yayınladı. Videosunda kadınlara seslenen Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Türkiye sizleri çok yordu, özellikle genç muhazafakar kadınlara Bay Kemal gelirse kazanımlarınız kaybedeceksiniz propagandasını yaptılar. Sürekli yalan söylediler, iftira attılar. Bunu yapanlar sonra pazarlık masaya oturdular, sizleri üç beş oy için yarı yolda bıraktılar. Mübalağa etmiyorum üç beş oy için yarı yolda bıraktılar.

Bay Kemal asla kazanımlarınızı kaybetmenize izin vermez. Bay Kemal asla kadın ve çocuk haklarını pazarlık yapmaz. Hangi konuda bana iftira attılarsa hep o suçları kendileri işledi. Genç muhafazar kadınların kazanımlarını kendileri masaya yatırdılar.

Bay Kemal'in iktidardaki ilk altı ayda kadınlara neyi önerdiğini hatırlatmak isterim.

1- Ev kadınlarının sosyal güvenliğinin sağlanması
2- Kreşlerin sayısını artırmayı öneriyor.
3-İstihdama kadınların katılımı sağlamayı öneriyor
4-Kadın girişimcinin önünü açmayı öneriyor.
5-Halka açık şirketlerde kadınların yönetim kurulu kademesinde eşit biçimde temsil edilebilmeleri için alt sınır öneriyor.
6-Boşanan kadınlar için yeni başlangıçlar fonu öneriyor.
7-Doğum iznine ayrılmış ve kanuni süre içinde işine dönememiş kadınların dönüşü için şirketlere teşvikler vermeyi öneriyor.

8- Yönetim kademelerinde kadın oranı yüksek şirketlere vergi kolaylığı öneriyor.

9-Kadına yönelik şiddetle mücadelede gerekli tüm mekanızmaları ve bütünlükçü politikaları hayata geçirmeyi öneriyor.
10-Kadın sağlığında büyük reformlar öneriyor.

Bay Kemal aslında baharların en güzelini vaad ediyor. Kadınlar için de bahar gelecek diyor. Çünkü Bay Kemal kadınlar güçlendikçe Türkiye'nin de güçleneceğini biliyor."

Editör: Özlem Çimen Durmaz