Çiğli Atatürk Spor Salonu’nda yapılan CHP Çiğli Olağan İlçe Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Erkan Akar tek aday olarak katıldı. 417 delegeden 347’si oy kullandı. 69 oy geçersiz sayılırken 278 oy alan Erkan Akar yeniden başkan seçildi. Ancak CHP Çiğli Kongresi’nde dikkat çeken bir ayrıntı ise gümdeme damga vurdu.. CHP Çiğli İlçe Kongresi’nde kullanılan 69 geçersiz oy pusulasının üzerinde “Kılıçdaroğlu” yazıldığı öğrenildi.
CHP Çiğli Kongresi’nde dikkat çeken ayrıntı: Geçersiz oylardaki Kılıçdaroğlu detayı damga vurdu
Sabah 09.00’da başlaması planlanan kongre, ilk turda çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. 417 delegenin bulunduğu CHP Çiğli’de ikinci tur için saat 12.00’de yeterli imza toplandı ve kongre 13.00’te başlayabildi. Katılımın düşük olması dikkat çekti.
Akar yeniden başkan oldu
Kongreye mevcut ilçe başkanı Erkan Akar tek aday olarak katıldı. 417 delegeden 347’si oy kullandı. 69 oy geçersiz sayılırken, 278 oy alan Erkan Akar yeniden başkan seçildi.
Geçersiz oylardaki detay dikkat çekti
Kongrede 69 oyun geçersiz sayıldığı, bu oyların üzerinde “Kılıçdaroğlu” yazıldığı öğrenildi. Bu durum salonda dikkat çeken bir ayrıntı olarak kayıtlara geçti.