İzmir'in belediyelerinden biri olan Tire Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR'da ilan yayınlayan belediye Veteriner Hizmetleri İşçisi ve pide ustası alacak.


Veterinerlik hizmetleri işçisi

Belediye veterinerlik hizmetleri işçisi olarak 1 personel alacak. İşe başvuracak adayların Tire sınırları içinde yaşıyor olması şart. Aynı zamanda adayın 28.04.2018 tarih ve 30405 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idare birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. maddesi şartlarını taşıması gerekiyor.


Pide ustası alımı

Belediye pide ustası olarak da 1 personel alacak. Bu ilana başvuracak adayların da Tire sınırları içinde yaşıyor olması, aynı zamanda adayın 28.04.2018 tarih ve 30405 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan İl Özel İdareleri, Belediyeler ve Bağlı Kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalli idare birliklerinin personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. maddesi şartlarını taşıması gerekiyor.

Başvurular ne zaman?

İlan için başvurular 20 Mayıs 2024 ile 22 Mayıs 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Başvurular nereye yapılacak?

Başvurular Tire Belediyesi Personel A.Ş'ye yapılacak. Konu ile ilgili bilgi almak için ise 0232 270 11 70 numaralı telefon numarasını arayabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi