CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tutuklu Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan'ın Marmara Cezaevi'nde bestelediği "No:9" adlı esere ilişkin açıklama yaptı.

Marmara Cezaevi'nde tutuklu bulunan İmamoğlu'nun mesajı, Cumhurbaşkanlığı Aday Ofisi'nin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda, Şahan'ın bestesini dinlediğini belirten İmamoğlu, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CHP tarikat faaliyetlerinin araştırılmasını önerdi: AKP-MHP oylarıyla reddedildi
CHP tarikat faaliyetlerinin araştırılmasını önerdi: AKP-MHP oylarıyla reddedildi
İçeriği Görüntüle

İmamoğlu mesajında, "Emrah Başkanım, güzel ruhunu, vicdanını ve yıllardır bildiğim sevgi dolu kalbini notaya döktüğün besteni dinledim, çok mutlu oldum. Biliyorum iyilik kazanacak ve milletimizin geleceği çok aydınlık. Bu yıl, adaletli güzel bir yıl olacak. Yeni yılınız kutlu olsun Emrah Başkanım ve tutuklu tüm dostlarım" ifadesini kullandı.

Kaynak: ANKA