İZ GAZETE-  TÜRK-İş İzmir 3. Bölge Temsilcisi Hayrettin Çakmak,  Ağaç-İş Sendikası üyelerinin Denizli'de devam eden grevine destek verdi.

Grevin 10. gününde grev çadırını ziyaret eden Çakmak, hak arama mücadelelerinde sendika üyelerinin yanında olduğunu belirtti, grevin en kısa sürede Ağaç-İş Sendikası ve üyelerinin kazanımlarıyla bitmesini istediğini söyledi.

Kazanımla bitmesini diledi

TÜRK-İş İzmir 3. Bölge Temsilciliği'nin resmi hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

Bölge Temsilcimiz Hayrettin Çakmak, Konfederasyonumuza bağlı Ağaç-İş Sendikamızın Denizli’de örgütlü olduğu Yonga Mobilya işyerinde devam eden grevinin 10.gününde grev çadırını ziyarette bulunmuştur. Ağaç-İş Sendikası Genel Merkez Mali Sekreteri Hasan Doğan, Denizli TÜRK-İŞ İl Temsilcisi ve Çimse-İş Denizli Şube Başkanı Yakup Çetin, Türk Metal Sendikamız Denizli Temsilcisi Musa Erdem Solak ve Grev çadırında eylemlerine devam eden Yonga Mobilya çalışanı üyelerimizin de bulunduğu ziyarette Bölge Temsilcimiz üyelerimize TÜRK-İŞ Genel Başkanımız Ergün Atalay ve Yönetim Kurulu üyelerinin selamlarını iletmiş, bu hak arama mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu belirtip, grevin en kısa sürede Ağaç-İş Sendikamız ve üyelerimiz kazanımlarıyla bitmesini dilemiştir.

Editör: Duygu Kaya