14 Şubat 2024 Çarşamba günü için tüm burçlara özel hazırlanan günlük yorumlar... Sevgililer gününüz nasıl geçecek? Sevgiler günü için bu yıl en şanssız burçlar balık ve yengeç olurken, en şanslıları ise Koç ve Kovalar, işte diğer burçları neler bekliyor…

Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgililer Günü'nü, en sakin ve verimli yasayacak olan burçların başında Koç burçları geliyor. Yeni bir ilişkiye başladıysanız, her ikinize de birbirinizi uzun zamandır tanıyormuş hissi gelebilir. Hayat arkadaşınızı bulmuş olabilirsiniz. Çok aktif bir iş günü olmamasına rağmen, ortaya çıkabilecek beklenmedik bir sorun, gerilmenize yol açabilir. İşin içyüzünü öğrenmek için çaba harcamalısınız. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Aç kalarak yaptığınız diyetler işe yaramadı. Diyet sonrası yine kilo almaya başladınız.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgililer Günü'nde, Boğa Burçları enerjik ve canlı olacak. Hatta becerikli bir gününüzdesiniz. Yeni ilişkiniz için çok isabetli birini seçmişe benziyorsunuz. Flört aşamalarındaki aşkın tadını çıkarmaya bakın. Beraber çalıştığınız iş ortağınızın ya da üstünüzün davranışları sizin üzerinizde zorlanma yaratabilir. Aranızda yaşanabilecek kişilik çatışmalarına karşı hazırlıklı olmaya ve olayları fazla büyütmemeye çalışmalısınız. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgililer Günü’nün aktif burçlarından biri İkizler. Bu gün gelecekte ortaya çıkacak olan bir ilişkinin temelleri atılabilir veya buna yönelik bir teklif var. Kariyerinizle ilgili önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara, kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Yengeç burçları için Sevgililer Günü'ne yönelik pek önemli bir hareketlilik yok. Bu akşam, sevgilinize alışılmadık bir şey yapın. Mutluluğa erişmek sizin elinizde. Çalıştığınız yerde sergilediğiniz bazı huylarınız sizi çok yıpratıyor. İnsanların size karşı içten pazarlıklı davrandığını düşünmekten vazgeçmelisiniz. Çok gerekli olan harcamalar için kendinizi sınırlandırmayın. Aileden birinin sağlığı ile ilgili sorunlar sizi çok üzüyor. Ancak merak etmeyin, yakın zamanda bütün sorunlar ortadan kalkacak.

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Değerli Aslan burçları, bu özel günde, sevgilinize, düşüncelerinizi daha iyi anlatın, bu imkana sahip olacaksınız. İlişkinizde saygı ve itibar sağlamak sizin için şimdi daha önemli olacak. Bugün hem aklınızın, hem de duygularınızın sesini dinlemelisiniz. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Ciddi harcamalar yaptınız ve şimdiden bunları nasıl ödeyeceğinizi düşünmeye başladınız. Bünyenizin güçsüzlüğü nedeniyle hastalanmanız mümkün. Temkinli olun.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

İnatçı bir kişiliğe sahip olan siz Başaklar Sevgililer Gününde, duygularınızı ve dürtülerinizi karıştırmamaya özen ve çaba göstermelisiniz. Yeni bir ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Meslek hayatında sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor. Bütçenizi yeniden gözden geçirmeli ve ona göre hareket etmelisiniz. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Teraziler için Sevgililer Gününde partnerinizle, duygularınızı daha iyi paylaşın ve bu akşam ona o muhteşem konuşma yeteneğinizle düşüncelerinizi bir gül bahçesi içinde anlatın. Sevdiğiniz bir iş arkadaşınızla bugün tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Sürekli akıl verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olarak bazı fikirleri olduğunu kabul etmelisiniz. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Değerli Akrepler bu özel günde sevgiliniz tarafından desteklenmeye ve dürtülmeye ihtiyacınız var zira kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. İşlerinizde göz korkutan bazı gelişmeler, önümüzdeki günlerde size ummadığınız sevinçler yaşatabilir. Bazı iş birlikleriniz bir süre daha sürecek gibi görünüyor. Gereksiz harcamalarınız çoğaldı ve önümüzdeki günlerde bu yüzden sıkıntıya düşebilirsiniz. Biraz soğuk almış gibisiniz, kendinizi olumsuz hava şartlarından korumaya çalışın.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgililer Gününün siz Yay burçlarına ilginç bir sürprizi var. Size en az ilgiyi gösteren kişiyi sevebilir veya ilgi duyabilirsiniz. İş arkadaşlarınızın sizi yeterince anlamadığını düşünmeniz hataya yol açıyor. İş ortamınızda kırıcı davranışlarınızdan dolayı gerginlik yaratıyorsunuz. Olumlu olmaya çalışın. Bazı eleştiriler alabilirsiniz. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor. Fiziksel yorgunluğunuzun artmasından dolayı hastalıklara karşı dirençsiz olabilirsiniz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, iyi ve yararlı bir ilişki içindeyseniz bu özel akşam da, duygusallığınızı mutluluk için sergileyin ve içinizdekileri hiç olmazsa bu kez dürüst ve açık bir şekilde dile getirin. Kaçırdığınızı düşündüğünüz bazı iş fırsatları sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıp gibi görmenize neden olabilir. Olaylara geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor. Harcamalarınız standardınızın üzerinde, paranızı daha akıllıca kontrol etmelisiniz. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

14 Şubat Sevgiler Günü sanki tümüyle bu yıl Kova burçlarına ait, çünkü burcunuzdaki hareketlilik neredeyse tüm burçlara bedel. Farkında değilsiniz fakat iş yerinde birileri sizi sınıyor. Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırsa da, hemen toparlanabiliyorsunuz. İyi para kazanmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Biraz savruk olduğunuzu kabul edin. Gece öğünleri hazmı zorlaştırıp sizi uyutmuyor. Bir bardak ılık süt içmek rahatlatıcı olabilir.

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili duygusal balıklar, üzülmeyin ama burcunuzda Sevgililer Gününe yönelik pek önemli bir hareketlilik yok. Yine de bu akşam için düşündüğünüz sevimli sürpriz, özel bir sevgili olduğunuzu bir kez daha kanıtlayacak. İş yerinde birikmiş sorunlar, yeni tartışmalarla yeniden karşınıza çıkabilir. Üstesinden ancak soğukkanlılığınızla ve çalışkanlığınızla gelmeyi başaracaksınız. Kazancınız yerinde sayılır, fakat savurganlığınız yüzünden iki yakanız bir araya gelmiyor. Gaz sancıları yaşamak istemiyorsanız, yediklerinize dikkat edin.

Editör: Esra Seyirden