Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Koçlar, beraberliğinizdeki sorunları nazik bir dille ifade etmeyi denediğinizde, karşı tarafın çözüm odaklı bir tutum sergileme olasılığının arttığını gözlemleyeceksin. Sert tepkilerle yaklaşmak yerine, sakin bir tutum sergilemek sizin lehinize olacak. İş hayatında vaat edilenlerin gerçekleşmemesi ve adaletsizlikle karşılaşma durumu sizi etkiliyor, bu noktada sakinliğinizi korumanız önemli. Zaman içinde sakin tavrınızın, olayların gidişatını olumlu yönde etkileyeceğini fark edeceksiniz. Finansal anlamda kenara para koyma alışkanlığınız olmaması ise sizin için bir zorluk kaynağı olarak karşınıza çıkıyor. 

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, .gündelik sorunlardan duygusal yaşamınızı uzak tutmak, hayatınıza olumlu bir etki sağlayabilir. Sabırsızlıkla yaklaştığınız konuların sorunlara dönüşmemesi için daha dikkatli olmalısınız. İşlerinizde genel anlamda bir duraksama yaşanıyor, bu süreçte kendi maddi kaynaklarınıza odaklanmanız önem arz ediyor. Ani çıkan harcamalar nedeniyle maddi durumunuzda dalgalanmalar olabilir, ancak kısa süre içinde yeni kaynaklar bulmakta zorlanmayacaksınız. Bağışıklık sisteminizi korumak için gerekli önlemleri almayı unutmayın.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, hayatınızda zorluklarla karşılaşıyorsunuz ve çözüm bulmak konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz. Karşınızdaki insanların manipülasyonuyla karşılaşmış olabilirsiniz ve bu durumu düzeltmek için çaba sarf etmek boşuna görünebilir. Hemen yeni bir fırsat arayışına girmeniz sizin için daha iyi olabilir. İş yaşamınızda bugün büyük bir hareketlilik var ve iş ilişkilerinizdeki dostluklar size moral kazandırıyor. Öğleden sonra yaşanacak önemli bir olay sizi sevindirebilir. Finansal konularda borçlar ve alacaklar karışık bir hal almış gibi görünüyor, bu durumu düzeltmek için bir plan yapmanız önemli. Mide rahatsızlıklarıyla başa çıkmanız ise normal bir durum olarak karşınıza çıkabilir.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, daha yeni tanıştığınız biri sizi etkiliyor, ancak bu duruma rağmen içsel bir tedirginlik yaşıyorsunuz. Bu kişiyi daha yakından tanımak için kendinize biraz daha zaman tanımanız önemli. İş yaşamınızda kafanızı meşgul eden bir konu, işle ilgisi olmayan bir durum. Bu konuda alacağınız kararı önceden düşünmek, ilerleyen zamanlarda çaresizlik yaşamanızı önleyebilir. Önemsemediğiniz bazı küçük harcamalar, bütçenizde ciddi bir delik oluşturmuş gibi görünüyor. Harcamalarınıza daha dikkatli yaklaşmanız gerekebilir. Stresten arınmak için hobilerinize ve eğlencenize zaman ayırmayı ihmal etmeyin. 

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos

Aslanlar, beraberliğinizde herhangi bir temel sorun bulunmuyor. Arada bir yaşanan kısa ayrılıklar sizi üzebiliyor, ancak genel olarak ilişkiniz sağlam duruyor. Sevgilinizin ailesiyle kurduğunuz sıcak ilişki, sevgilinizi oldukça mutlu ediyor. Hızlı ve girişken olmanız, zaman zaman sizin sorumlu olmadığınız konularda bile işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor. Başkalarının sorumluluğundaki işlerle uğraşmak zorunda kalmanız an meselesi gibi görünüyor. Bu günlerde biraz karmaşık bir mali durumla başa çıkmanız gerekebilir. Soğuk algınlıklarına karşı dikkatli olmak önemli.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül

Sevgili Başaklar, İlişkinizde bazı sorunlar ortaya çıkmış durumda. Bu sorunlar nedeniyle ilişkiyi sonlandırmak istiyorsunuz, ancak bir türlü karar alamıyorsunuz. Partnerinizin sizi endişelendiren olumsuz özelliklerinin yanı sıra, etkilendiğiniz bir çekiciliği de var, bu da karar verme sürecinizi zorlaştırıyor. İşyerinizde bir kişiyle aranızda süregelen çekişme, iş verimini düşürüyor gibi görünüyor. Bu durumdan sabırlı bir şekilde çıkabilirseniz, birçok konunun yoluna girebileceğini fark edebilirsiniz. Ayrıca, bir dostunuza küçük bir sorun için maddi destek sağlama konusunda kararlı bir tutum sergileyeceksiniz.

Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim

Sevgili Teraziler aşk hayatınızın durgunlaştığını ve bu durumun daha büyük sorunlara yol açabileceğini fark etmelisiniz. Ancak bu noktada devam etmek, enerjinizin tamamen tükenmesine ve pes etmenize yol açabilir. İş konusunda daha dikkatli olmanız gerekiyor, çünkü yakın zamanda iş dışında bir ortaklık teklifi alabilir ve bu teklife olumlu bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Para harcamak sizin için bir zevk gibi görünüyor, ancak bu tutumunuz nedeniyle maddi sıkıntılar yaşama riskiniz bulunuyor. Ayrıca, artan iştahınız nedeniyle kilo problemlerine karşı dikkatli olmalısınız.

Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım

Sevgili Akrepler, duyduğunuz sözler ve çekingen davranışlarınız, sizi hoşlandığınız kişiye yaklaşmakta frenliyor. Karşınızdaki kimseye, sizi daha iyi tanıma fırsatı verin. Meslek yaşamınız son derece disiplinli bir dönemden geçiyor. Bu durum size biraz sıkıntı verebilir fakat dişinizi sıkıp, tempoya girmeye çalışın. Kazancınızı arttırma girişimleriniz, yakında yüzünüzü güldürecek. Uykusuzluk ve aşırı yorgunluk enerjinizi düşürüyor. Dinlenmeye biraz zaman ayırın.

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık

Sevgili Yaylar, mutlu beraberliğinizi, kalıcı bir ilişkiye dönüştürme niyetiniz var. Sevgilinizin bu konudaki kararlılığı, sizi evlilik planlarına kadar götürebilir. Elinizde olmayan nedenlerle işinizde yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Yalnız başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar bugün çok daha verimli olacak. İş arkadaşlarınızla uyumlu çalışmalarınızın karşılığını göreceksiniz. Kendinizle ilgili birtakım harcamalar birikiminizi eritebilir. Sağlık problemlerinizi hiç önemsemiyorsunuz.

Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak

Sevgili Oğlaklar, hoslandığınız kişiye duygularınızı açmak için bu kadar beklemeyin. Koşulları değerlendirdiğiniz takdirde ilk adımı sizin atmanız gerektiğini anlayacaksınız. Gelecek için kurduğunuz hayaller gerçekleşmek üzere. Meslek yaşantısında yaşanan rekabetten hoşlanmıyorsunuz. Güçlü karakteriniz, iş yerinizdeki konumunuzun giderek güçlenmesine neden oluyor. Hesapta olmayan ödemeler ve harcama gerektiren konular çıkabilir. Perhizi ihmal etmek size kilo aldırıyor.

Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat

Sevgili Kovalar, ilişkinizi korumak adına düşüncesiz davranışlardan kaçınmalısınız. Sevgilinizin karşılaştığı sorunlara karşı sabırlı olmalı ve adımlarınızı dikkatlice atmalısınız. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz sizi rahatsız edebilir. Önemli işlerinizin biriktiğini biliyorsunuz, bu nedenle zaman kaybetmeden ve paniklemeden sorumluluklarınızla yüzleşmeli ve işe koyulmalısınız. Finansal anlamda rahat bir döneme gireceksiniz. Eğer görme bozukluğunuzun nedeni göz yorgunluğuysa, sadece dinlenmeye ihtiyacınız var demektir!

Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart

Sevgili Balıklar sevgilinizi son günlerde beklenmeyen bir şekilde incittiğiniz farkındasınız, üstelik bu durumun onunla ilgisi olmayan sebeplerden kaynaklandığını biliyorsunuz. İş ve kişisel sorunlarınızı, onu sorumlu tutar gibi davranmanız ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. İş hayatınızda yaşadığınız beklenmedik gelişmeler sizi huzursuz hissettirebilir, ancak başarıya ulaşmak adına sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Finansal anlamda şanslı bir döneme gireceksiniz. Dikkatli bir şekilde hareket ederek bu şansı zorlamadan kullanırsanız, maddi anlamda karlı çıkabilirsiniz. Gerginlik kaynaklı baş ağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

Editör: Esra Seyirden