Koç Burcu - 21 Mart / 20 Nisan

Sevgili Koçlar, sevdiğiniz kişi ile baş başa kalma hayalinizi gerçekleştirmeniz bugün de zor gibi gözüküyor. Bunu ikiniz de çok istemenize rağmen, sizin dışınızdaki gelişmelere katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Patronunuz sizden yeni bir atak bekliyor. Bu durum sizde huzursuzluk yaratabilir, ama üzerinde çalıştığınız projenizi sonuçlandıracaksınız. Parasal konulardaki endişeleriniz duygularınızda karmaşa yaratabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin.

Boğa Burcu - 21 Nisan / 21 Mayıs

Sevgili Boğalar, yeni filizlenen aşkınızın büyümesine izin verin. Bu sihirli ve büyüleyici zamanı, birbirinizi tanımakta kullanın. Aceleci ve saldırgan tavırlar, eleştiri ve tartışmalar işinize zarar verici olabilir. Katılacağınız toplantılarda konuşma ve davranışlarınıza dikkat edin. Bu aralar yeni fırsatları değerlendirerek, farklı kazanç yolları ortaya çıkarabilirsiniz. Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklarınızı en aza indirin.

İkizler Burcu -  22 Mayıs / 22 Haziran

Sevgili İkizler, sevgilinizden uzakta olmanız, onu ihmal etmeniz anlamına gelmiyor. Sizden haber bekliyor, telefonla da olsa gönlünü almalısınız. İş yerinde uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir. Çok tetikte, hazırlıklı olmanız gerekiyor. Ani kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Bir alım satım işinden ciddi anlamda kazançlar söz konusu. Soğuk algınlığı, ateşlenme potansiyeliniz bu aralarda her zamankine göre daha yüksek.

Yengeç Burcu - 23 Haziran / 22 Temmuz

Sevgili Yengeçler, aşk konusunda acele etmeniz hata yapmanıza neden oluyor. Birlikte olduğunuz insan bazı hareketleriniz yüzünden kıskançlığa kapılabilir. Ona daha çok zaman ayırın. İş yaşamınızla ilgili sorunları serinkanlı karşılama yeteneğiniz bazı durumlarda yetersiz kalabiliyor. Bazen hiç direnmeden problemleri oluruna bırakıyorsunuz. Bu, çok insani gibi görünse de problemlerin artmasına neden oluyor. Bir miktar para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.
 

Aslan Burcu - 23 Temmuz / 22 Ağustos


Sevgili aslanlar, kıskanç tavırlarınız, sevgiliniz tarafından hoş karşılanmıyor. Birazcık çabayla sorunun üstesinden gelebilirsiniz. İşyerinizde birisiyle soğuk savaş biçiminde uzattığınız çekişme iş veriminizi düşürüyor. Sizin için hassas olan bu sorunla ilgili olarak duygularınızla mantığınız çelişecek. Bugün problemlerinizin çözümünde duygusallığı bırakmalısınız. Biraz hesaplı davranmanız bütçenizi düzeltebilir. Son aylarda kilo aldınız ve kendinizi fazlasıyla ihmal ediyorsunuz.

Başak Burcu - 23 Ağustos / 22 Eylül


Sevgili Başaklar, acele ve ısrar, sevgide hep aleyhinize sonuçlar verebilir, dikkat! Aşk hayatınızla ilgili rahatsız olduğunuz durumları değiştirmek için bir şeyler yapmanız gerekiyor. Çalıştığınız projeyle ilgili olarak kuruntulu ve olumsuz duygular içine girebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir telaş ve gerilim duymanız mümkün. Sakin olmaya ve gelişmeleri izlemeye çalışın. Bir dostunuza kefil olmanız istenebilir ve yine sorunlar yaşayabilirsiniz.


Terazi Burcu -  23 Eylül / 22 Ekim


Sevgili Teraziler, dedikoduları fazla ciddiye almanız, aşk hayatınızı altüst edebilir. Bu dedikodulara inanan ve sizin aleyhinizde olan yok, siz de kimse ile aranızı bozmayın. Bugün ortak olduğunuz bir işle ilgili alacağınız bazı haberler yüzünden gerilim içine girmeniz mümkün. Ancak, bunları fazla büyütmeyecek ve dikkatinizi yönelttiğiniz konularda başarılı çalışmalar yapacaksınız. Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat edin. Size üzüntü veren sağlık sorunu yakında yüzünüzü güldürecek.


Akrep Burcu - 23 Ekim / 21 Kasım


Sevgili Akrepler, sevgilinizin hayatınızı hareketlendirmek, bir şeyler yapmak isteğinizin size panik yaşatmasına izin vermeyin. Hayatın diğer gerekliliklerinin ilişkiyi kısa sürede tekdüze hale getirebileceğini unutmamalısınız. Mesleğinizde sıkıntılı günler yaşıyorsunuz. Başarılarınıza güveniyorsunuz ama yeni başarılar olmazsa eskiler her an değerini kaybedebilir. Her bakımdan toparlanmanızda bir yakınınızın rolü büyük olacak. Bugün sizi çok mutlu edecek bir para haberi alabilirsiniz. Spora vakit ayırmamanız size kilo aldırıyor. 

Yay Burcu -  22 Kasım / 21 Aralık


Sevgili Yay burçları, aşkta sana yaşattığı hırçınlıkların sevdiğiniz kişi farkında değil. Sabrınızı test eden tavırları sizi yoruyor. Aklınızdan geçen sürprizi yapmaktan vazgeçmeyin. Onu kırmaktan çekiniyorsunuz, o halde biraz daha sabır. İşte yaşadığınız sıkıntıları geride bırakıyorsunuz. Fakat bir düşmanınız var. Bu düşman size yakın birisi. Yaptıklarınızı, yaşadıklarınızı kıskanıyor. Sanki mutlu ve başarılı olmanızı istemiyor gibi. Ona karşı çok dikkatli ve temkinli olun. Başarılarınıza engel olabilir. Ödemekte zorlandığınız bir borcu bugün ödeyebilirsiniz.


Oğlak Burcu - 22 Aralık / 21 Ocak


Sevgili Oğlak burçları, aşka dair bakışınız bir anda değişebilir. Ruhsal durumunuz, biraz da gönlünüzün boş olmasından kaynaklanıyor gibi. Önümüzdeki günlerde işinizle ilgili küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları, sizi hafif tedirgin ediyor. Bu konuyla ilgili bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Maddi konularda yardıma ve desteğe ihtiyacınız olabilir. Stresten kaynaklanabilecek bazı sağlık sorunlarına karşı dikkatli olun.


Kova Burcu - 22 Ocak / 19 Şubat


Sevgili Kova burçları, bu aralar sevdiğiniz kişi ile baş başa iken, iki farklı davranış göstermesinin arkasındaki nedenleri anlayamıyorsunuz. Daha kararlı ve yumuşak bir anlama çabası içine girin. Mesleğinizde imaj tazelemeye ihtiyacınız var. Fedakârlıklarınız ve yeteneklerinizin karşılığını bulması, iş ilişkileriniz içinde bunları iyi pazarlayabilmenizle doğru orantılı. Tok gözlülük, sizi hırslı kişiliklerin istismarına açık bırakıyor. Maddi konularla ilgili birtakım sorunlar canınızı sıkabilir. Sürekli değişen havalara dikkat edin!


Balık Burcu - 20 Şubat / 20 Mart


Sevgili Balık burçları, biten ilişkinizin etkisinden kurtulmalı, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünmeniz, dostlarınızı size karşı belli bir hassasiyet göstermek durumunda bırakıyor. İş ilişkilerinizde bazı insanlara artık katlanamıyorsunuz. Bu işi küskünlük boyutuna vardırmayın. Bugün çok ciddi bir çözümsüzlükle ilgili fikrinize başvurulabilir. Maddi sorunlar yüzünden, bazı ödemelerinizi ertelemeniz mümkün. Soğuk algınlıklarına karşı tedbirli olun.

Editör: Esra Seyirden