Doluya yakalanan kuş dükkana böyle sığındı. Gök gürültüsü ve şimşekler eşliğinde yağan dolu yağışı bölgede yaşayan vatandaşlara ve hayvanlara zor anlar yaşattı.

Süper hücre hareketlerinden sonra, Kilis'e ceviz büyüklüğünde dolular yağdı.

Gaziantep ve ilçelerinde de gece saatlerinde şimşekler ve gök gürültüsü eşliğinde sağanak yağış başladı. Bardaktan boşalırcasına yağan sağanak yerini zaman zaman dolu yağışına bıraktı. Ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle kent beyaza büründü. Dolu ve sağanak nedeniyle çok sayıda araç arıza yaparken, kayganlaşan yollarda trafik kazaları da meydana geldi.

Olumsuz havaya hazırlıksız yakalan yayalar doludan saçak altlarına sığınarak korunmaya çalışırken, yağışta ıslanmaktan kurtulamadı. Dolu nedeniyle seyir halindeki ve park halindeki çok sayıda aracın hasar gördüğü öğrenildi.

Gaziantep'den gelen görüntülerde dolu yağışından kaçmaya vatandaşlar civardaki bir dükkana sığınmaya başladı. O sırada dolu yağışından dolayı uçamayan bir kuş dükkanın kapısının önüne geldi. Kuşu fark eden adam dükkanın kapısını açtı. Kendiliğinden içeri giren kuş dükkanın içindeki vatandaşları şaşırttı. Çareyi dükkana sığınmakta bulan kuşun görüntüleri sosyal medyada vira oldu.

Editör: Özlem Çimen Durmaz