Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) olağan ilçe kongre takvimi devam ediyor. İzmir’de delegeler sandık başına gidiyor. Selçuk ve Balçova’da sabah saatlerinde sandıklar kuruldu.
Selçuk’ta mevcut Başkan İpek Onbaşıoğlu, yeniden aday oldu. Onbaşıoğlu’nun karşısına herhangi bir aday çıkmadı. Onbaşıoğlu delege listesini açıkladı.
CHP Balçova’da da tek adaylı seçim yapılıyor. Mevcut İlçe Başkanı Murat Aküzüm’ün listesi belli oldu.
Onur Yiğit oy kullandı
Kongrede Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit de oy kullandı. Yiğit yaptığı açıklamada, “CHP Balçova İlçe Kongremize katılarak oyumuzu kullandık. Partimizin iktidarı için gece-gündüz demeden çalışan ve bugünkü kongreye katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.