Batuhan KAYA/İz Gazete- CHP Kınık Belediye Başkan adayı Sema Bodur, meclis üyeleri ve proje tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Kınık İlçe Yöneticileri, CHP Kınık Meclis Üyesi Adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

Binin üzerinde vatandaş ve partilinin katılım gösterdiği toplantıda konuşan Bodur, “Sema Bodur dişiyle tırnağıyla sahalardan gelmiştir, memur emeklisidir, sanayicidir, üreticidir, çiftçidir, hayvancıdır, Sema Bodur her yerdedir. Sema Bodur’u Kınık bu yüzden kabul etti çünkü içlerinden biridir. Bu sokaklarda büyüdüm, bu sokaklarda düştüm, bu sokaklarda kalktım, herkes bunları çok iyi biliyor. Herkes çok merak etti, Kınık ve kadın aday? Dediler, göreceğiz dediler ama herkes görüyor ki Kınık kadın adayı bağrına bastı. Kınık yaparsa iyi yapar, yetiştirirse iyi yetiştirir. Bizler her şartta ayakta kalmayı iyi biliriz, bu şartı bizlere veren beylere de teşekkür ediyorum çünkü onlar da ilk günden beri çok destek verdi” diye konuştu.

Bodur’dan Kınık’a sanayi sözü

Kınık’a sanayi getirmek için, ‘Gerekirse babamdan kalan toprakları hibe edeceğim’ diyen Bodur, “Ben diyorum ki; önce kendimizi seveceğiz, sonra memleketimizi seveceğiz çünkü bunlar gerçekten sevilmeyi hak ediyor. İlçemiz bölgenin en iyi topraklarına sahip ama öyle bir durum var ki üstü pırıl pırıl çok güzel topraklar, aynı zamanda altı da çok güzel madenlerle dolu. Ne kadar şanslıyız, toprakları işliyoruz maden çıkıyor, bir de üstüne sanayiyi eklemek gerek. Manisa’ya 1 saat, limanlara 35-40 dakika, Nemrut Limanı 50 dakika, Alsancak Limanı 1 saat, bundan daha iyi Organize Sanayi için yer mi var? Sanayi’yi gerekirse babadan kalma topraklarımı hibe ederek buraya getireceğim” dedi.

Memleketin bizlere ihtiyacı var

Kınık’ın Cumhuriyet Halk Partisi’ne ihtiyacı olduğu için aday olduğunu ifade eden Bodur, “Kınık’a neden geldim çünkü memleketime kıyamadım. Memleketin bizlere ihtiyacı var, bizler, yediğimiz ve büyüdüğümüz topraklara sahip çıkmalıyız. Maneviyat ağır bastı ve işimi gücümü her şeyimi bırakarak, ‘İşim de gücüm de Kınık’ dedim ve geldim. Bundan sonra işimiz gücümüz Kınık, hiç durmadan bu yolda yürüyeceğiz” diye konuştu.
Son olarak meydandaki vatandaşlara iş, aş ve TOKİ konutları sözü veren Bodur şöyle konuştu:
“İşiniz hazır, aşımız kaynayacak. Geriye kalıyor barınma, sizlere hep TOKİ Konutları sözü verdim, o sözü yeniden veriyorum. Hepinize dubleks villa vereceğiz.”

Bodur’un projelerinden öne çıkan başlıklar ise şunlar oldu:

-Yerel kaynaklar verimli kullanılacak
-Katılımcı ve demokratik kamu yönetimi sergilenecek
-Pilot ilçe olarak kompost üretim tesisleri kurulacak
-20 sene öncesinde yapılan imar planları yenilenecek
-Evde sağlık hizmetleri belediye tarafından sağlanacak
-İlçeye Atık Su Arıtma Tesisi kurulacak
-Meyve ve Sebze Hali kurulacak
-Besi Hayvancılığı için yurtiçi ve yurtdışından destek alınacak
-Yeni Sanayi sitesi inşa edilecek
-Kapalı pazaryeri inşa edilecek
-Kınık Meydan düzenlemesi gerçekleştirilecek
-Cemevi inşa edilecek
-Çarşı düzenlemesi gerçekleştirilecek
-İlçenin ihtiyacını karşılayacak kadar Anaokulu inşa edilecek
-Kınık Meydanı’nın altı 3 bin metrekarelik kapalı otopark olacak

Editör: Tuğkan Üsküp