CHP Buca Belediye Başkan adayı Görkem Duman’ın Şirinyer’deki seçim ofisi açılışı, CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, CHP İzmir eski Milletvekili Musa Çam, CHP Buca Belediye Başkan aday adayları Taner Şanlı, Ali Hıdır Uludağ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Projelerin olumlu etkileri görülüyor

CHP’li Duman, Buca Belediye Başkanlığı adaylığı öncesinde Buca'nın sorunları üzerine yaptığı bilimsel çalışmalardan bahsederek, şunları söyledi:
“Biz Buca için yola çıktığımızda, kapsamlı bir şekilde Buca'nın her yönünü inceledik ve detaylı bir çalışma gerçekleştirdik. Her ayrıntıyı titizlikle ele aldık ve Buca'nın ihtiyaçlarına yönelik projeler geliştirdik. Bu projeler bilimsel verilere dayalı, mantıklı ve uygulanabilir nitelikte. Buca halkından da bu projelerin olumlu etkilerini görmekteyiz.”

Bu genç Buca'ya emanet

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in İzmir'deki kadroları gençleştirmesine dikkat çeken Görkem Duman, "İlk Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet'i gençlere armağan etti. Genel Başkanımız da İzmir'de gençlere inandı, güvendi ve bir tanesini siz değerli Bucalılara emanet etti. Sokaklarda gençlerin siyasete ilgisinin arttığını gözlemliyorum. Bu durum benim motivasyonumu artırıyor. Gençlik Cumhuriyet'e bir kez daha sahip çıkacaktır." dedi

Bırakın gidenler gitsin

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan ise CHP'den ayrılıp başka partilerden aday olanlara gönderme yaparak, "Ne mutlu sizlerleyiz. Mevki makam beklemeden Cumhuriyet'i savunan CHP'li kahramanlar" diye kalabalığı selamladı. Arslan konuşmasının devamında, "Yok öyle ‘ben aday olmadım’ diye sağa sola savrulmak. ‘Ben aday olmadım’ diye ihanet etmek. Buca bunu unutur mu? Bırakın, gidenler gider. Biz hala 1919'un 19 Mayıs'ındaki aynı ruh ile Bandırma Vapuru'ndayız" diye konuştu.

Editör: Tuğkan Üsküp