Nesine 2. Lig Yükselme Play-off 2. Tur mücadelesinde Altınordu, kendi sahasında Kastamonuspor'u ağırlıyor. İzmir'de, Serpil Hamdi Tüzün Sahası'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı, Altınordu'nun 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
İlk yarıda dört sarı kart çıktı
Maçın ilk yarısı mücadele gücü yüksek bir tempoyla oynanırken, sahada sert müdahaleler dikkat çekti. Bu doğrultuda hakem, toplamda 4 kez sarı kartına başvurdu.
Kastamonuspor'da ilk olarak 19. dakikada Ali Altınöz, ardından 23. dakikada Erkam Reşmen fauller nedeniyle sarı kart gördü. 42. dakikada ise yine Kastamonuspor'dan Çınar Tarhan sarı kartla cezalandırıldı. Altınordu cephesinde ise 29. dakikada Mete Yıldız sarı kart gören isim oldu.
Altınordu golü penaltı ile buldu
Dakikalar 43'ü gösterdiğinde Altınordu, ceza sahası içinde kazanılan penaltı vuruşunu Yakal Taylan ile gole çevirmeyi başardı ve ilk yarıda öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısına hakem tarafından 3 dakika ilave edildi.