Bu yıl 3. Lig 4. Grup'ta mücadele edecek Karşıyaka, yeni sezon öncesi kadrosuna kritik ve nokta atışı takviyeler yaptı. Yeşil-kırmızılılar, 17 ayrılık ve 14 transferle beraber yeni sezon için kolları sıvadı.

Transferde son hamlenin ise yine Teknik Direktör Burhanettin Basatemür’ün eski öğrencilerine odaklı gelişeceği öğrenildi.

Menemen FK'ya iki yeni transfer
Menemen FK'ya iki yeni transfer
İçeriği Görüntüle

Teknik Direktör Burhanettin Basatemür, önceki dönemde Somaspor’da beraber çalıştığı kaleci Muharrem Tunay Meral'i ve merkez orta saha Mücahit Arslan'ı, ayrıca geçen sezon Menemen FK’da forma giyen sağ kanat Erhan Öztürk’ü takımın renklerine bağlamıştı.

Tecrübeli çalıştırıcının şimdi de Manisa Futbol Kulübü’nden stoper Muhammet Ensar Akgün’ü kadrosunda görmeyi istediği öğrenildi.

Deneyimli çalıştırıcının elinde yetişen futbolculardan biri de Ensar Akgün. Oyuncu, henüz 23 yaşındayken amatör ligde Tekirdağspor forması giyerken, Basatemür’ün girişimi ile Somaspor’a kazandırılmıştı. Akgün, gösterdiği dikkat çeken performansla 1. Lig ekibi Manisa FK’ya satılmıştı.

Akgün, profesyonel bir kulüpteki ilk forma şansını da yine Basatemür yönetiminde yakalamıştı.

Geride kalan yıl Manisa FK’da 24 maça çıkan 25 yaşındaki Ensar, bu sezonun ilk haftasındaki karşılaşmada kadroya dahil edilmedi ve kulüp arayışına geçti.

Kaf-Kaf, Basatemür’ün talebi doğrultusunda oyuncuyla irtibata geçti. Taraflar arasında büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ