Şarkıcı Zeynep Bastık, oyuncu Serkay Tütüncü ile evliliğine dair soruları yanıtladı. Kıskançlık yaşayıp yaşamadıkları merak edilen Bastık, birbirlerini rahatsız edecek durumlarla karşılaşmadıklarını söyledi.
Zorlu PSM'de sahne alan Bastık, konser öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Eylül ayında Serkay Tütüncü ile evlenen şarkıcı, düğünün ardından ikisinin de yoğun çalışma temposuna geri döndüğünü anlattı. Boş zamanlarında birlikte vakit geçirdiklerini belirten Bastık, eşinin müzik çalışmalarını da yakından takip ettiğini söyledi.

“ÖYLE İNSANLAR DEĞİLİZ”
Bastık'a evliliklerinde kıskançlık olup olmadığı soruldu. Şarkıcı, bu soruya, “Hiç olmuyor vallahi, yalan yok. Birbirimizi kıskanacağımız şeyler yaşamıyoruz. Öyle insanlar değiliz” yanıtını verdi.
Bastık, eşi Serkay Tütüncü'ye müzik çalışmalarını dinlettiğini ve kayıtlarını da onunla paylaştığını ifade etti.




