Torbalı'nın "Mega Projesi" olarak adlandırılan meydan ve otopark projesinin inşasında, çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Günün her saatinde farklı kullanıcı gruplarına hitap edebilecek açık sosyal alanlar ve meydan; özellikle park yeri problemlerini çözecek bir otopark düzenlemesi amacıyla yola çıkan Torbalı Belediyesi, kısa süre içerisinde Torbalı’yı değiştirecek projenin 1. etabında sona yaklaştı.

Proje kapsamında kaba inşaatının tamamlanması için sona gelinirken, bugün Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, proje alanında incelemelerde bulundu.

İlçemize çok yakışacak

Başkan Tekin, proje hakkında bilgi alırken, çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Yeni meydan projesinin ilçeye çok yakışacağını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, yaptığı paylaşımda “İlçemize vizyon katacak, zemin altı iki kat otoparklı Mega Meydan Projemizin birinci etap kaba inşaatının tamamlanmasına çok az kaldı. Hem otopark sorununu çözecek hem de Torbalı’mıza yeni bir görünüm sağlayacak olan meydan ilçemize çok yakışacak” ifadelerini kullandı.

Editör: Özlem Çimen Durmaz