Torbalı Belediyesi 2026-2027 eğitim öğretim döneminde üniversite öğrencilerine burs desteği sunacağını açıkladı.

Belediye Başkanı Övünç Demir, ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilere sağlanan imkanın “Eğitimde fırsat eşitliği yaratmak” olduğunu vurguladı.

Demir, konuya ilişkin ayrıntıları sosyal medya hesabından paylaşırken burs başvurularının, belediyenin resmi internet sitesinden yapılabildiğini belirtti. Demir, yeni dönem burs başvurularının 15 Ekim’de sonlanacağını da vurguladı.

Belediye Başkanı açıkladı: Torbalı'ya düşen yağış İzmir ortalamasının üzerinde!-2

"YOLUNUZ AÇIK OLSUN GENÇLER"

Demir, paylaşımında şöyle seslendi:

Geleceğimizin Teminatı Gençlerimizin Yanındayız…

Torbalı’mızda ikamet eden ve sosyal yardım kriterlerini karşılayan ailelerimizin üniversite eğitimi gören evlatlarına burs desteği sunuyoruz.

Gençlerimizin eğitim hayatlarını bir nebze de olsa kolaylaştırmak, bu süreçte her zaman arkalarında olduğumuzu hissettirmek adına hayata geçirdiğimiz bu anlamlı projemize devam ediyoruz.

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve geleceğe umutla bakan nesiller yetiştirmek en büyük önceliğimiz.

Saat verildi… Çalışma var: Sabuncubeli Tüneli trafiğe kapatıldı!
Saat verildi… Çalışma var: Sabuncubeli Tüneli trafiğe kapatıldı!
İçeriği Görüntüle

Başvurularınızı dijital ortamda, hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Son Başvuru Tarihi: 15 Ekim 2026

Online Başvuru Paneli: yardim.torbali.bel.tr

Tüm öğrencilerimize yeni akademik yılda yürekten başarılar diliyor, gözlerinden öpüyorum. Yolunuz açık olsun gençler…

Ekran Görüntüsü 2026 09 07 230832

Kaynak: HABER MERKEZİ