Şüpheli ölümüyle gündeme gelen Rojin Kabaiş için Van Cumhuriyet başsavcılığı bünyesinde yeni bir ekip kuruldu. Ekip, karartıldığı iddia edilen 15 dakikalık görüntüyü inceleyecek. Baba Nizamettin Kabaiş, "Çalışmalar sürüyor. Kamera kaydının bilerek karartıldığını düşünüyorum. O kaydın çözülmesi soruşturma açısından çok önemli. Bu bir cinayet ve mutlaka aydınlatılacak" dedi.

KARARTILAN GÖRÜNTÜ İNCELENECEK

Türkiye gazetesinin haberine göre; Van'da şüpheli ölümüyle gündeme gelen üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş dosyası için Başsavcılık bünyesinde bir ekip kuruldu. Ekibin karartıldığı iddia edilen 15 dakikalık görüntüyü inceleyeceği öğrenildi. Rojin Kabaiş'in ölümünün ardından babası Nizamettin Kabaiş suçluları bulmak adına büyük emek gösteriyor.

Rojin'in babası Nizamettin Kabaiş, şunları söyledi:

"Adalet Bakanlığı bize büyük bir umut verdi. Çalışmalar sürüyor. Kamera kaydının bilerek karartıldığını düşünüyorum. O kaydın çözülmesi soruşturma açısından çok önemli. Bu bir cinayet ve mutlaka aydınlatılacak. Gereği neyse yapılıyor. Adalet Bakanlığı dosya için bir cihaz gönderdi. Cihaz baz sinyallerini değerlendirecek, hangi güzergâhta, kimlerle sinyal verdiği tespit edilecek."

DEÜ açıkladı: 3 yeni program açılıyor
DEÜ açıkladı: 3 yeni program açılıyor
İçeriği Görüntüle

Kaynak: HABER MERKEZİ