TUGAY CAN / İZ GAZETE – Eşi Duygu Durmaz, kızları Defne Durmaz ve Deniz Durmaz ile sahneye çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe eski Başkanı Özcan Durmaz, aday adaylığını Aliağa İlçe Başkanlığı önünde gerçekleştirdiği miting ile duyurdu. Aliağalıların ve CHP'lilerin yoğun ilgi gösterdiği mitingde konuşan Özcan Durmaz, diğer aday adaylarını da sahneye çağırdı. Durmaz ayrıca, “Söz veriyorum size Aliağa Belediyesi, Aliağa halkının olacak.” ifadelerini kullandı.

‘KİM ADAY GÖSTERİLİRSE GÖSTERİLSİN…’

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllardan bu yana çeşitli kademelerde görev yaptığını aktaran Durmaz, “Adayın ön secimle belirlenmesi benim arzumdur ancak hangi yöntemle belirlenirse belirlensin, hangi arkadaşımız aday gösterilirse gösterilsin sonuç benim kabulümdür. Başımın üstündedir. Sonucu hiçbir şekilde tartışmam, kırgınlık sebebi yapmam. Kim aday gösterilirse gösterilsin kendim aday gibi çalışacağıma huzurunuzda söz veriyorum.” diye konuştu.

TÜM ADAY ADAYLARINI SAHNEYE DAVET ETTİ

“Yola çıkan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Aliağa’yı yönetme iddiasıyla bu yola çıkıyoruz. Selden kütük kapmaya çalışanlara, artık bunun mümkün olmadığını göstermek için bir arada olmak isterim. Tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Hepsi arkadaşım, dostum ve yoldaşımdır. ” ifadelerini kullanan Durmaz, diğer aday adaylarını sahneye davet etti. Durmaz’ın bu hareketi, mitinge gelen Cumhuriyet Halk Partililer tarafından coşku ile karşılanırken, diğer aday adayları da Durmaz’ın bu çağrısını karşılıksız bırakmayarak sahneye çıktılar.

‘ALİAĞA’YA YEREL YÖNETİM BORCUMUZ VAR’

2004 ve 2014 yıllarındaki seçimlerde ayrıştıklarını belirten Durmaz, sözlerini şöyle sürdürdü;
“Artık aynı yanlışa düşmeyeceğiz. Şimdi yanlışı düzeltme zamanı. Hatalardan ders alma ve aynı hataları yapmama zamanı. Bizim Aliağa’ya yerel yönetim borcumuz var. Geneli değiştirmek için yerelden başlamalıyız ve cesaretle yürümeliyiz. Aliağa küçük bir kasabayken, sanayi yatırımları ve dışarıdan gelen göçlerle büyümüş bir şehir. Türkiye’nin bütün renklerini barındıran bir şehir. Bu şehir yıllarca sosyal demokrat belediyeler tarafından yönetildi. ”

Editör: Haber Merkezi