HAYTAP'ın ‘Söz Veriyorum’ protokolünü imzalayan Özcan Durmaz, hiçbir canı ayırmadan Aliağa'da her canlının huzur ve mutluluk içinde yaşaması için çalışacağına söz verdiToplantıda HAYTAP’ın ‘Söz Veriyorum’ protokolünüde imzalayan Durmaz’a protokolü imzalarken JackRussell cinsi Bella isimli köpek de eşlik etti. CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz; HAYTAP İzmir temsilcileri Av. Senem Demirel Acar, Esin Önder, HAYTAP Eğitim Sorumlusu Meral Örüç, İzmir İl eski Başkan Yardımcısı Banu Özdemir ile bir araya geldi.

İmza töreninin ardından memnuniyetini dile getiren Haytap İzmir İl Temsilcisi Esin Önder, "Aliağa Belediye Başkan Adayı sevgili Özcan Durmaz ileçok keyifli bir toplantı gerçekleştirdik, projelerini dinledik. Can dostlarımıza dair hazırlığına ve proje kitapçığına hayran kaldık. Toplama kamplarına dönen barınak anlayışı yerine, sahipsiz sokak hayvanlarına özel tam teçhizatlı doğal yaşam parkı projesi var 50 dönümlük bir araziye kuracağı. Bu Türkiye'ye örnek olacak önemli bir projedir. Mobil Veteriner Kliniği projesi ile de kent merkezinden köylere kadar can veterinerlik hizmeti verileceğini işittik. İş birliği çerçevesinde birlikte çalışacak, bizler de bu örnek projelere destek olacağız. Minik sözcümüz Bella'nın şahitliğinde ‘Söz Veriyorum’ protokolümüzü imzaladık. Hayvan Hakları Federasyonu ailesi olarak kendisine bu verimli görüşme için teşekkür ediyor, seçim sürecinde başarılar diliyoruz" dedi.

"ÖNCELİĞİMİZ DEZAVANTAJLI KESİMLERDEN YANA"

Protokole büyük bir mutlulukla imza attığını ifade eden CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, “Bizler Aliağa’yı emeğin yanında sevginin, şefkatin ve barışın da başkenti yapmak üzere yola çıkıyoruz. İlk günden bu yana hep söylediğimiz gibi, önceliğimiz daima dezavantajlı kesimlerden yana olacak. Can dostlarımız da bu kesimlere dahildir. Onlar için, doğal ortamda ve sağlıklı bir biçimde yaşamlarını sürdürebilmelerine olanak verecek projelerimizi paylaştık. Bunun ötesinde, göreve geldikten sonra tüm hayvan dostu hemşerilerimizle birlikte hareket ederek yapılması gereken daha başka ne varsa hepsini gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi