Çocuklar Duymasın dizisinin yıldız oyuncusu Pınar Altuğ, kendisinden 450 bin TL isteyen bir takipçisinin bu talebine olan şaşkınlığını gizleyemeyerek, sosyal medya hesabından, “Ama birinden bu kadar rahat para istemek?” yazısıyla paylaştı.
Instagram aracılığıyla iletilen mesajda, Gaziantep’te yaşadığını belirten bir kişinin dolandırıldığını ve maddi olarak zor durumda olduğunu ifade ettiği görüldü. Takipçi, mesajında 4 çocuk babası olduğunu, 9 aylık inşaat parasını dolandırıcılara kaptırdığını belirterek Altuğ’dan yardım talep etti.
Söz konusu mesaj ise şöyle:
“Merhaba Pınar Hanım, 2 gün önce dolandırıcıların oyununa geldim. 4 çocuk babasıyım, 9 aylık inşaat paramı aldılar. Çok perişan oldum, bana yardımcı olabilir misiniz? 450 bin lira zararım var.”
Paylaşım kısa sürede gündem olurken, hayranları arasında destekleyenler ve eleştirenler olmak üzere farklı görüşler ortaya çıktı.

ALTUĞ: "BENCE SAYI SAYMAYI BİLMİYOR"
Pınar Altuğ ise takipçisine, “Yani zor durumda elbet, anlarım. Ama birinden bu kadar rahat para istemek? Bence sayı saymayı bilmiyor” şeklinde cevap verdi.
PINAR ALTUĞ KİMDİR?
Pınar Altuğ, 2 Eylül 1974 doğumlu, mankenlikten oyunculuğa uzanan kariyeriyle tanınan Türk oyuncu ve sunucudur. 1994 yılında Miss Turkey seçilerek adını duyurdu. En büyük çıkışını "Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı Meltem karakteriyle yaptı ve Türkiye'nin en sevilen isimlerinden biri haline geldi. 2008 yılında Yağmur Atacan ile evlendi. Yaş farkı nedeniyle bu evlilik uzun süre eletirildi ve konuşuldu. Oyunculuğun yanı sıra birçok televizyon programı sundu, sinema ve dizi projelerinde yer aldı ve uzun yıllar markaların reklam yüzü oldu.




