Şafak Sezer estetik yaptırdı: Ünlü oyuncu tanınmaz hâle geldi
Şafak Sezer estetik yaptırdı: Ünlü oyuncu tanınmaz hâle geldi
İçeriği Görüntüle

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, gazeteci Fatih Altaylı’nın programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Eşi Beren Saat ile birlikte Los Angeles’ta bulunan evlerinde yaklaşık 1,5 yıl önce yaşanan yangına değinen Doğulu, büyük hasar gören ve değeri 2 milyon dolar olan mülkü satmak istediğini ancak alıcı bulmakta güçlük çektiğini ifade etti. Sanatçı, yangının ardından yaşadıkları zorlukları ve sürecin kendileri üzerindeki etkisini ilk kez bu kadar açık anlattı.

"LOS ANGELES’TAKİ EVİM KÜL OLDU"

Yangında büyük bir kayıp yaşadığını dile getiren Doğulu, 2 milyon dolar olduğu öne sürülen evinin tamamen kullanılamaz hale geldiğini belirterek, 1,5 yıldır evi satmaya çalıştıklarını söyledi.

Ünlü şarkıcı, "Los Angeles’taki evim kül oldu. Satıp çıkmaya çalışıyorum, başka bir yerde yeniden almak istiyorum. Dümdüz oldu" ifadelerini kullandı.

Yangının sadece maddi değil, manevi kayıplara da yol açtığını söyleyen Doğulu, "Milyonlarca eşya eksilmiş oldu kendime ait. Anılar vardı, imzalı gitarlar, albümler, özel stüdyo ekipmanlarım vardı" dedi.

O sırada evde olmadıkları için mutlu olduğunu ifade eden ünlü şarkıcı, "Cana geleceğine mala gelsin. Çok üzüldüm ama orada olmadığımız için mutluyum. Büyük bir travma ama çözülemeyecek bir şey değil" şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ