Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ülke gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Çerçioğlu bu kez yaptığı şikayetle gündeme geldi.
Siyaset kulislerinde sık sık tartışmalı konular ile gündem olan Çerçioğlu hakkında flaş bir iddia daha ortaya atıldı.

Bakan Yerlikaya'ya valiyi şikayet etti

Aydınpost'ta yer alan habere göre, Çerçioğlu, Vali Yakup Canbolat’ı “Büyükşehir Belediye Meclisi için gerekli güvenliği sağlayamamak” ve “henüz kendisini ziyaret etmemek” gerekçeleriyle İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya şikâyet etti.

Manisa’da kan donduran olay: Kız kardeşine kaynar suyla eziyet etmişti, ağabey ve baba tutuklandı
Manisa’da kan donduran olay: Kız kardeşine kaynar suyla eziyet etmişti, ağabey ve baba tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Çerçioğlu’nu asıl öfkelendiren noktanın ise, Vali Canbolat’ın kendisini ziyaret etmemesine rağmen en önemli siyasi rakibi olarak gördüğü Kuşadası Belediye Başkanı ve CHP Aydın Büyükşehir Meclis Grup Başkanı Ömer Günel’i makamında kabul etmesi olduğu konuşuluyor. Şikâyetin ardından gerçekleşen resmi ziyarette ise Çerçioğlu’nun, Vali Canbolat’ı kot pantolonla karşılaması dikkat çekti.

Kaynak: HABER MERKEZİ