İzmir Gazeteciler Cemiyeti , Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi’nin yöneticilerini ve İzmir ekibini ağırladı. Basın Konseyi Başkanı Pınar Türenç, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Dilek Gappi, İGC Önceki Dönem Başkanı Misket Dikmen ve İGC Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarete, Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Yayın Kurulu Başkanı Şeref Oğuz, Yazı İşleri Müdürü Handan Sema Ceylan, Koordinatör Didem Eryar Ünlü, Tarım Yazarı Ali Ekber Yıldırım, Ege Bölge Temsilcisi Yaşar Kuş, İzmir Haber Müdürü Ahmet Usman, Manisa Temsilcisi Gülsüm Erdem Emen, Balıkesir Temsilcisi Esra Sultan Azizoğlu ve EMD İzmir Şube Başkanı Murat Demircan katıldı.  

Gazeteciler için hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi veren İGC Başkanı Dilek Gappi, yeni bir marka ile yollarına devam eden Nasıl Bir Ekonomi ekibinin çalışmalarını ilgiyle izlediklerini dile getirdi. Nasıl Bir Ekonomi’nin sahiplik yapısı açısından gazetecilik mesleği için önemli bir örnek olduğunu söyleyen Gappi, “Ne kadar yoğun bir emekle bu yayını çıkardıklarını görüyoruz. İGC olarak, aynı ekibin yeni marka ile yayın hayatında başarılarının devam edeceğine inanıyor ve destekliyoruz” dedi. 

Nasıl Bir Ekonomi Gazetesi’nin yola çıkış sürecini anlatan Nasıl Bir Ekonomi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ ise, “İlk defa ‘Nasıl Bir Ekonomi’ başlığı altında bir araya geldiğimiz bir toplantı yapıyoruz. Bu açıdan bugün çok değerli ve heyecan verici. Dünya markası, rahmetli Nezih Demirkent’in tuğla tuğla, harç harç örüp bir yerlere getirdiği 42 yıllık bir marka. Türkiye için büyük bir değer. Öte yandan yıllardır burada bu mesleğe gönül vermiş, bu meslek için çalışan insanların oluşturduğu bir ekip var. Bu da çok önemli. En önemli konu ise ihtiyacın kendisi. Bütün bu bilgilerin aktarılmasına bir ihtiyaç var. Onun için sahadayız ve bu enerjiyi ortaya koymaya çalışıyoruz. Biz de sizlerden güç alıyoruz. Gazeteciliği yapabilmenin en iyi yolu sahada olmak” diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi