Narlıdere Belediyesi'nde bir süredir devam eden toplu sözleşmede imzalar atıldı. Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada anlaşmanın uzlaşı ise sağlandığını duyurdu.
Narlıdere Belediyesi'nde en düşük işçi maaşı 42 bin 287 TL olurken, 6 aylık enflasyon oranında ara zam da kabul edildi.
Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Erman Uzun şu ifadeleri kullandı: Belediye şirketimiz NAR-BEL çalışanlarının örgütlü olduğu DİSK Genel-İş 4 No’lu Şube ile yürütülen toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, her iki tarafın da yapıcı ve olumlu yaklaşımıyla uzlaşmayla sonuçlanmış, buna göre Belediyemizde en düşük işçi maaşı bekar çalışanlar için aile yardımı ile birlikte 42 bin 287 TL, evli çalışanlar için 43 bin 131 TL olmuştur.
Ayrıca, 6 aylık enflasyon oranında ara zam da kabul edilmiş, Belediyemiz, işçilerimizi enflasyona ezdirmemiştir.
Çalışma arkadaşlarımıza ve ailelerine hayırlı olmasını diliyor, komşularımıza 1 günlük grev süresince gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ediyoruz.