İZ GAZETE - HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan ve İzmir İl Eş Başkanı Semra Uzunok gazetemize destek ziyaretinde bulundu.

Müslüm Doğan İz Gazete'nin İzmir için önemli bir gazete olduğunu vurgulayarak, "İz Gazete basındaki onurlu duruşuyla birlikte dikkatleri üzerine çeken bir gazete. Bir akıl tutulması yaşanıyor. İz gazete yayın politikası olarak toplumun sorunlarıyla ilgilenen nabız tutan, çevreci bir duruşu olan, toplum sorunlarını doğru kavrayan bir gazete. Ümit Kartal arkadaşımızın gözaltına alınması kabul edilebilir bir şey değil. Gazetenizle her zaman dayanışma içindeyiz" dedi.

HDP İzmir İl Eş Başkanı Semra Uzunok ise, gazetemize yaptığı açıklamada "İzmirli ama yerel olmayan İz Gazete’nin Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal arkadaşımızın gözaltına alınmasını şiddetle kınıyoruz. Basının bu kadar tekleştirildiği bir ortamda çok sesliliği devam ettirmeye çalışan İz Gazete bizim de gazetemiz. Bizim de sesimiz tüm ezilenlerin, çevrecilerin, kadınların, gençlerimizin sesi elbette böyle muhalif gazetelere yönelik yönelimler böyle dönemlerde gerçekleşiyor. Bırakılması sevindirici. İzmir’in ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm üretmeye devam edecek. Biz de her daim İz Gazete’nin yanındayız. Bizim de izimiz kalsın diye geldik ve kendisini selamlıyoruz yeniden aramıza hoş geldi diyoruz." dedi.

Editör: Haber Merkezi