İzmir’den ilk defa ulusal bir seçim yayını gerçekleştirilecek. Bir Tv’de saat 18.00’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar, İzmir Mimarlık Merkezi’ne kurulan stüdyoda il il, ilçe ilçe seçim sonuçları kıyaslanarak yorumlanacak. Bir Tv, Türksat’ta, Kablo Tv’de  ve YouTube üzerinden izlenebiliyor.

 

İZMİR’DEN ULUSAL ÇAPLI SEÇİM ÖZEL YAYINI… 

✅İz Gazete olarak, İzmir’e ve İzmir medyasına değer katmak üzere, dostlarımızla birlikte bir çırpıda sayamayacağım kadar çok yayın ve medya etkinliği yaptık, bazılarının yapılmasına öncülük ettik, bazılarına vesile olduk. Bunlar arasında en çok ise dayanışma yayınları ile gurur duyduk. 

🗳️Yarın tarihi gün. İzmir’de bir devir kapanacak. Tunç Soyer yerine Cemil Tugay İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Çokça belediye değişecek. Ülke çapında ise çok daha büyük değişiklikler olası.

📣İşte bu tarihi günde, ilk defa İzmir’den ulusal bir seçim yayını gerçekleştirilecek. Sınırlı sürede hazırlanabildiğimiz seçim özel yayınımızda ülkenin dört bir tarafından veri akışını, değerli konuklardan yorumları, 7 bölgeden gazetecilerin telefon bağlantılarını, önemli gelişmeleri ve canlı açıklamaları izleyebilecek, il il, ilçe ilçe, seçim sonuçlarını kıyaslayarak yorumlama imkanı bulacaksınız.

💥Çok kıymetli Gökmen Karadağ’ın (@haberaktif ) sunumuyla, saat 18’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar, İzmir Mimarlık Merkezi’ne kurduğumuz stüdyodan Bir Tv’de olacağız. 

✅İz Gazete, Medyatek ve Bir Tv ekibi olarak bu özel yayının kamera arkasını kuvvetlendireceğiz. Sizi de stüdyoya; bilgi aktarmaya ve yayını duyurmaya bekleriz. 

📣Peki 
@birtvyayin
 nerede?
Bir Tv’ Türksat’ta, Kablo Tv’de ve aşağıya bırakacağım YouTube linkinde…

❓Neden bu kadar uzun aktardın Ümit? 😊

✌️Çünkü ilmek ilmek, emek emek #BizYaparız ve #BaşkaBirİzmirYok 

Yarın görüşmek üzere…

Editör: Esra Seyirden