Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, genel merkezde partililerle ilk kez bir araya geleceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun, kendisini destekleyen partililerle bayramlaşma programı kapsamında bir konuşma yapacağı belirtildi.
Toplantıda, son dönemde yaşanan gelişmeler ve mahkeme süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunması beklenen Kılıçdaroğlu’nun, izleyeceği yol haritasına dair mesajlar vereceği ifade edildi. Kılıçdaroğlu’nun daha önce yaptığı açıklamalarda, “Sizin henüz bilmediğiniz pek çok ayrıntıyı halkla buluşmada anlatacağım” dediği hatırlatıldı.
“Mahkeme kararı çıkmasaydı anlatmayacaktım” ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu’nun, tüm gerçekleri kamuoyuyla paylaşmak zorunda olduğunu söylediği de aktarıldı.

GENEL MERKEZDE HAZIRLIKLAR
CHP Genel Merkez binasında yapılan hazırlıklar dikkat çekti. Bina cephesine yerleştirilen LED ekranda “Türkiye için tertemiz başlangıç” ifadesinin yer aldığı görüldü.
KARTAL: SLOGAN BELLİ OLDU
İz Gazete Genel Yayın Yönetmeni Ümit Kartal, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Merkezi’nden bir görsel paylaşarak, “Yarınki buluşmanın sloganı belli oldu. An itibariyle CHP Genel Merkezi…” ifadelerini kullandı.




