TUGAY CAN / İZ GAZETE - İlk çalışmalarını 2002 yılında Orçun Öçgüder, Can Derya ve Murat Can birlikteliği ile başlatan ‘Kargaşa Projesi’ müzik grubu ilk albümü ‘Sinyal Yok’ ile piyasaya çıktı.

İzmir’de müzik yapan ve ilk konserini 18 Mayıs Cumartesi günü Tato Bar’da gerçekleştirecek olan grup müzikseverler ile buluşacak. Spotify, Youtube gibi sosyal platformlarda müzikseverler ile buluşan ‘Kargaşa Projesi’ vokalliğini Orçun Öçgüder üstlenirken, gitarda Mert Kuldemir ve Can Derya, piyanoda Melisa Kuldemir, Bas Gitarda Onur Özkara ve davulda Cenk Limni yer alıyor.

Gazetemize konuşan vokal Orçun Öçgüder, grup üyelerinin tamamının İzmirli olduğunu hatırlatarak “Cumartesi günü sahne alacağımız için grup olarak çok heyecanlıyız. Bu grubun toparlanmasının ardından sonraki ilk konserimiz. Herkesi bu ilk konserimizde bizimle birlikte olmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

BİYOGRAFİ

Kargaşa Projesi, 2002 yılında Orçun Öçgüder, Can Derya ve Murat Can birlikteliği ile kuruldu.Grup 2 yıl boyunca beste yaptı. 2013 yılında kardeşimiz Murat Can (Murat Üf Yaa) mide kanseri yüzünden hayatını kaybetti. Aradan geçen 3 yılın ardından Can'ın İzmir'e dönüşüyle Kargaşa Projesi Mert Kuldemir Onur Özkara, Cenk Limni ve Melisa Kuldemir' in katılımıyla yeniden toplandı. Grup 2018 yılında, “Sinyal Yok” adlı ilk albümünü çıkardı.

Editör: Haber Merkezi