Milyonlarca kişi istenmeyen kıl ve tüylerinden kalıcı olarak kurtulmayı hedeflemektedir. İstenmeyen kıl ve tüylerden kurtulmanın kalıcı yöntemi Lazer epilasyondur. Lazer epilasyon yönteminin etkili, güvenli,acısız gibi özelliklere sahip olması oldukça önemlidir.  Tüm bu özelliklere sahip olan Soprano Titanium yeni nesil bir lazer epilasyon yöntemidir.

Soprano Titanium, ödüllü Soprano Ice lazer epilasyon sistemlerinin en yeni versiyonudur. Günümüzde mevcut olan en eksiksiz lazer epilasyon yöntemi kabul edilmektedir.Medikal estetik pazarı için enerji bazlı çözümler sunan Alma Lasers firması tarafından geliştirilen Soprano Titanium, etkili sonuçları konforla birleştiren eksiksiz bir lazer epilasyon sistemidir. İzmir Buz Lazer merkezleri, Soprano Titanium cihazları ile hastalarına eksiksiz lazer epilasyon deneyimi sunmaktadır.

Soprano Titanium hakkında en çok sorulanlar

Soprano Titanium Etkili Mi?

Soprano Titanium, lazer epilasyon yöntemi diğer lazer epilasyon tedavilerinden farklıdır. Patentli SHR (Super Hair Removal) Teknolojisi ile kıl folikülleri kademeli olarak ısıtılır. Cilt yüzeyinde adeta masaj yapar gibi hareket ettirilen aplikatör ile hasta konforu artar. Tekli lazer atımları yapan sistemlerdeki gibi yoğun ısı hissedilmez. Özel 3D teknolojisine sahip Soprano Titanium, etkili üç lazer dalga boyunu tek bir aplikatörde birleştirerek aynı anda farklı doku derinliklerini ve kıl folikülü içindeki farklı anatomik yapıları hedefler. Soprano Titanium geniş etki alanı ile İzmir Lazer Epilasyon merkezlerinin en çok tercih ettiği lazer epilasyon cihazı olmayı başarmıştır.

Soprano Titanium acısız mı?

Soprano Titanium, ağrısız olduğu klinik çalışmalarla desteklenen SHR Teknolojisine sahiptir. SHR Teknolojisinde ısıtma ve enerji iletim yöntemi, kıl köküne etkili bir şekilde hasar verirken çevre dokuyu korur ve ağrıyı önler. Uygulama esnasında aplikatör cilt yüzeyinde sürekli hareket ettirilir, bu sayede cilt yüzeyinde ısı birikimi engellenir ve ısıya bağlı hissedilen ağrı ortadan kalkar.

Aynı zamanda sisteme, seans boyunca boyunca cildi soğutan ICE Plus soğutma sistemi entegre edilmiştir. Ice Plus, cildi sürekli soğutarak cildin serinlemesini sağlayan gelişmiş bir soğutma sistemidir. Sıcaklık bu sayede kontrollü kalır, ağrı hissedilmez ve hasta konforu artar. Soprano Titanium , 4 cm² genişlikteki aplikatörü ve gelişmiş soğutma sistemi ile artık çok daha hızlı ve daha da ağrısız lazer epilasyon sunmaktadır. Soprano Titanium Cihazının neredeyse acısız ve ağrısız olması, İzmir Buz Lazer epilasyon merkezlerine olan talebi arttırmaktadır.

Soprano Titanium cihazı ile yapılan uygulamalar kanser yapar mı?

Lazer epilasyon 1997 yılında FDA onayını almıştır. Lazer epilasyon almış olduğu FDA onayı ile vaat ettiği tedaviyi çevre doku ve organlara zarar vermeden gerçekleştirdiğini kanıtlamıştır.

Soprano Titanium 80’den fazla ülkede uygulanan güvenli bir sistemdir. Soprano Titanium uygulamasına bağlı tek bir kanser vakası bulunmamaktadır. Soprano Titanium kanser yapmaz.

Soprano Titanium buz lazer epilasyon seans fiyatları nedir?

Soprano Titanium Seans fiyatları merkezler tarafından belirlenmektedir.  İzmir’de dahil olmak üzere, gerçek Buz Lazer cihazları ile işlemlerini gerçekleştiren merkezlere  https://www.buzlazer.com linkinden ulaşabilir ve detaylı fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Editör: Duygu Kaya