“Murat Çalık bırakılana kadar cezaevi önünde yatmalı” demişti: Ümit Kartal’dan Gökçe Gökçen’e yeni mesaj
“Murat Çalık bırakılana kadar cezaevi önünde yatmalı” demişti: Ümit Kartal’dan Gökçe Gökçen’e yeni mesaj
İçeriği Görüntüle

Manisa’nın Kula ilçesinde Uşak-İzmir kara yolunda meydana gelen kazada, yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı. Otomobil sürücüsü ve eşi hayatını kaybederken, bir kişi ağır yaralandı.
İzmir yolunda feci trafik kazası: Karı-koca hayatını kaybetti
Ali G. yönetimindeki 07 CAF 757 plakalı yolcu otobüsü, Uşak-İzmir kara yolu Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı'nda 45 U 3063 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazanın ardından olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

1 kişi ağır yaralı

Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Arif Öztürk (58), eşi Ayşe Öztürk (59) ve yanında bulunan Ayşe K. (51) Kula Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Arif ve Ayşe Öztürk çiftinin tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği, Ayşe K.’nin ise hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.


Kaza sonrası otobüs şoförü Ali G., polis ekiplerince gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Cenazeler İzmir’e getirildi

Yaşamını yitiren çiftin cenazesi, incelemelerin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kaynak: AA