Muğla'nın Datça Belediyesi çok sayıda personel alımı yapacağını açıkladı. İlan için başvurular ise 15 Şubat-21 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Beden İşçisi alımı

Datça Belediyesi beden işçisi olarak istihdam etmek üzere 10 personel alacak. İlana başvuracak adayların 18 yaşından büyük olması ve 45 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olması da gerekiyor. İşe başvuracak adaylar en az ilk okul mezunu olmalı.

Taş duvarcı-inşaat işçisi alımı

Datça Belediyesi, taş duvarcı, inşaat işçisi olarak 2 kişi alacak. Alınacak işçilerin ustalık belgesine sahip olması ve en az lise mezunu olması gerekiyor.

Sıhhi Tesisatçı alımı

Sıhhi tesisatçı olarak 2 işçi alınacak. Alınacak işçilerin 18 yaşından büyük 45 yaşından küçük olması isteniyor. En az ilkokul mezunu olması gereken işçilerin ustalık belgesi de olması gerektiği belirtiliyor.


Harita teknikeri alımı

Harita teknikeri olarak çalıştırmak üzere 1 kişi alınacak. İşe alınacak personelin harita teknikerliği bölümü mezunu olması, çalışmaya engel sağlık sorununun bulunmaması gerekiyor.

Beton ve betonarme kalıpçısı alınacak

Datça Belediyesi beton ve betonarme kalıpçısı olarak 2 işçi alacak. Adayların sağlık sorununun olmaması, ustalık belgesine sahip olması ve en az ilkokul mezunu olması isteniyor.

Beton parke ve bordür taşı döşeme işçisi

Belediye, beton parke ve bordür taşı döşeme işçisi olarak 2 kişi alacak. Adayların 18 yaşından büyük yaşından küçük olması, en az ilkokul mezunu olması isteniyor.

Bahçe bakım elemanı

Bahçe bakım elemanı olarak görevlendirmek üzere 5 kişi alınacak. Adayların Muğla il sınırları içerisinde ikamet etmesi, en az ilkokul mezunu olması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmaması gerekiyor.

Başvurular ne zaman?

İlana başvurmak isteyen adayların başvurularını 15 Şubat 2024 - 21 Şubat 2024 tarihleri arasında yapması gerekiyor.

Başvurular nereye yapılacak?

İlan için başvuru adresi İskele Mahallesi Aşık Daimi Sokak, No: 1 Datça-Muğla olarak açıklandı. Başvurular şahsen yapılacaktır.

Başvuru için istenilen belgeler

Kimlik fotokopisi, sabıka kaydı, ikametgah belgesi, ustalık belgesi, 1 adet fotoğraf, askerlik durum belgesi, mezuniyet belgesi. 

Editör: Özlem Çimen Durmaz