• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.599 %1.81
  • ETHERIUM 3.260 %2.19
26°

Muğla Haberleri

Muğla haberleri ve güncel Muğla gelişmeleri, Muğla ile ilgili tüm video, Muğla fotoğrafları ve Muğla haberleri İz Gazete - İzmir Haberleri - Son Dakika Haberler sitemizde


MUĞLA

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sadece Türkiye’nin değil dünyanın doğa harikası olarak nitelendirilen Kız Kumu Plajı yazın tatilcilerin uğrak noktası konumunda. Marmaris’te...

MUĞLA

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Sanayi sitesinde bulunan bal paketleme tesisinde henüz nedeni tespit edilemeyen sebepten dolayı yangın çıktı.

MUĞLA

Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğü, "köstebek" adlı robot kamera ile kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını tarayarak, yerüstüne çıkmayan arızaları tespit...

MUĞLA

ADM Elektrik, 27 Temmuz Cumartesi günü Muğla'nın iki ilçesinde elektriklerin kesileceğini duyurdu. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar..

MUĞLA

Türkiye'de terk edilmiş çok sayıda köy bulunuyor. Bu köylerden biri de Muğla'da bulunan Kayaköy. Kayaköy, şimdilerde ise turist akınına uğruyor.

MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesinde minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

MUĞLA

Muğla Dalaman’da konuşlu yangın söndürme uçağı pilotu Andorra vatandaşı Emiliano Barajas Repiso (39) kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tartıştığı eski eşi tarafından tabancayla vurulan kadın hayatını kaybetti, yanındaki kişi yaralandı.

MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahile yapılan ve plajı ikiye bölmesiyle gündeme gelen demir kapı, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit'in talimatı üzerine kaldırıldı.

MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 25 Temmuz Perşembe günü Muğla'nın 4 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman...

MUĞLA

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, 27’nci Tarım, Çevre ve Turizm Festivali kapsamında çevre temizliği yapıldı. Vatandaşların piknik yaptığı alanlar temizlendi.

MUĞLA

Muğla'nın Milas ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber ve moto blogger "Moto Tanya" adıyla...